Cemil Çiçek'ten şok! İnceleme başlattık...

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başsavcıvekili Zekeriya Öz ile görüştüğü iddiası üzerine Kamu Başdenetçisi Nihat Ömeroğlu hakkında inceleme başlattığını açıkladı.İstanbul'daki 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu soruşturmasının durdurulması için Savcı Zeke

Cemil Çiçek'ten şok! İnceleme başlattık...

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başsavcıvekili Zekeriya Öz ile görüştüğü iddiası üzerine Kamu Başdenetçisi Nihat Ömeroğlu hakkında inceleme başlattığını açıkladı.

İstanbul'daki 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu soruşturmasının durdurulması için Savcı Zekeriya Öz'le görüştüğü iddia edilen Kamu Başdenetçisi Nihat Ömeroğlu hakkında inceleme başlatıldı.

Meclis Başkanı Cemil Çiçek, "Bu iddialardan sonra kanuna baktık bir şeyi unutmuşuz. Ceza soruşturmasını öngörmemişiz. Bunu inceliyoruz. Başdenetçi hakkında nasıl inceleme yapılıyor. Bunun usulleri nedir? Zaten kendisi de inceleme yapılması için bize başvurdu" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler