Cemil Çiçek'ten PKK'ya lanet yağdı

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Çukurca'da 1'i köy korucusu ve 10 askerin yaşamını yitirmesinin ardından terör örgütü PKK'yı lanetledi.Çiçek, "Bunu yapanları, destek verenleri lanetliyor ve şiddetle kınıyorum" dedi.Cemil Çiçek, muhalefet liderleriyle yaptığı gö

Cemil Çiçek'ten PKK'ya lanet yağdı

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Çukurca'da 1'i köy korucusu ve 10 askerin yaşamını yitirmesinin ardından terör örgütü PKK'yı lanetledi.

Çiçek, "Bunu yapanları, destek verenleri lanetliyor ve şiddetle kınıyorum" dedi.

Cemil Çiçek, muhalefet liderleriyle yaptığı görüşmelerin ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin yarım asırdır terörün her türlü ağır bedeli ödemiş bir millet olduğunu belirterek, "Türkiye bunların üstesinden gelecektir" dedi.

TEK BİR TEDBİR YOKTUR
Çiçek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Terörle mücadele kolay bir mücadele değildir. Maalesef terörle mücadelede tek bir tedbir yoktur. Ülke olarak hepimiz acımızı içimize atarak, yüreğimize taş basarak doğru olan neyse onu yapıyoruz ve yapmalıyız. Terör eylemleri neden yapılıyor ve neden şimdi? Bunların soğuk kanlı bir biçimde değerlendirilmesi gerekiyor. "

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset