Cemil Çiçek'ten Anayasa açıklaması!

 TBMM Başkanı Cemil Çiçek, anayasa yapım süreciyle ilgili 4 parti olarak geri dönülmez bir noktada olduklarını ifade ederek, "Bu işi bizim ne yapıp yapıp sonlandırmamız lazım."Tbmm Başkanı Cemil Çiçek, anayasa yapım süreciyle ilgili 4 parti olarak geri dö

Cemil Çiçek'ten Anayasa açıklaması!

 

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, anayasa yapım süreciyle ilgili 4 parti olarak geri dönülmez bir noktada olduklarını ifade ederek, "Bu işi bizim ne yapıp yapıp sonlandırmamız lazım."

Tbmm Başkanı Cemil Çiçek, anayasa yapım süreciyle ilgili 4 parti olarak geri dönülmez bir noktada olduklarını ifade ederek, "Bu işi bizim ne yapıp yapıp sonlandırmamız lazım. Bu anayasayı biz yapamadığımızda kim yapacak? Meclis yapacak, Meclis'in dışında başka yöntemi artık Türkiye'nin kabul etmesi mümkün değil. Çalakalem anayasa yazamayız ama ucu açık da günlerce, aylarca bu konu gündemde kaldığı takdirde o zaman kamuoyunda olumsuz beklentiler, olumsuz değerlendirmeler oluyor. Biz de kamuoyu adına görev yapan insanlarız. Bu ikisini bir noktada buluşturacak makul bir süre içinde bunu sonlandırmamız gerekiyor. Makul süre bu çalışma süreci içinde vardır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset