Cemaatin önemli ismi Başbakan'a sahip çıktı!

Gülen cemaatinin önde gelen isimlerinden Zaman Gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce, Twitter hesabından yaptığı açıklamada ''Savcılar ellerinde kağıtla inip bildiri okuyorsa bu davranış militanlıktır. Benim ülkemin Başbakan'ını yabancılar gönderemez.'' diye ya

Cemaatin önemli ismi Başbakan'a sahip çıktı!

Gülen cemaatinin önde gelen isimlerinden Zaman Gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce, Twitter hesabından yaptığı açıklamada ''Savcılar ellerinde kağıtla inip bildiri okuyorsa bu davranış militanlıktır. Benim ülkemin Başbakan'ını yabancılar gönderemez.'' diye yazdı.

"BU DAVRANIŞ MİLİTANLIK"

Gülerce, İstanbul Adliyesi'nde rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasının elinden alındığı belirtilen Cumhuriyet Savcısı Muammer Akkaş'ın kağıtla inip bildiri okumasını "militanlık" olarak niteledi.

BAŞBAKAN SAKARYA'DA KONUŞURKEN YAZDI

Gülerce, ilginç yorum ve değerlendirmelerine Twitter hesabında yer verdi. Hüseyin Gülerce konuya ilişkin görüşlerini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Sakaryakonuşması sürerken "Yargıdaki direncin hukuk ve adalet adına yapıldığına inanmıyorum. Savcılar ellerinde kağıtla inip bildiri okuyorsa bu davranış militanlıktır. Başbakan Erdoğan hakkında içeriden dışarıdan tertip yapılmasını bir millet evladı olarak hazmedemiyorum, kabullenmiyorum.

"GİDECEKSE MİLLET GÖNDERİR"

Başbakan, gidecekse ya Ak Partikongresinde delegenin iradesiyle gider... Ya da sandıkta seçmen iradesiyle gider... Benim ülkemin Başbakan'ını yabancılar gönderemez. Demokrasi adına, insaf adına, vicdan adına tertiplere, provokasyonlara fırsat vermemeliyiz" diye açıkladı.

huseyin-gulerce-ulkemin-basbakani-ni-yabancilar-5479758_3914_m.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler