Çavuşoğlu: "Küstah İsrail"

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsrail’in Mescid-i Aksa’ya düzenlediği saldırılara ilişkin, “Türkiye mazlumların sesidir, vicdanıdır. Görüyorsunuz İsrail’in pervasızlığını. İsrail’in küstahça Mescid-i Aksa’ya saldırısını. Bu saldırıları en güçlü bir şe

Çavuşoğlu: "Küstah İsrail"
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsrail’in Mescid-i Aksa’ya düzenlediği saldırılara ilişkin, “Türkiye mazlumların sesidir, vicdanıdır. Görüyorsunuz İsrail’in pervasızlığını. İsrail’in küstahça Mescid-i Aksa’ya saldırısını. Bu saldırıları en güçlü bir şekilde kınıyoruz" dedi.
 
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya’nın Kaş ilçesinde ilçe teşkilatı’nın 5’inci Olağan Kongresi’ne katıldı. Ak Parti’nin şuanki ilçe başkanı Mutlu Ulutaş’ın tek başına aday olduğu kongrede bir konuşma yapan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun hedefinde İsrail vardı.
 
İsrail’in Mescid-i Aksa saldırısına değinen Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Suriye’de, Irak’ta, Filistin’de, Mısır’da, Libya’da, Somali ve Sudan’da Türkiye mazlumların sesidir, vicdanıdır. Görüyorsunuz İsrail’in pervasızlığını. İsrail’in küstahça Mescid-i Aksa’ya saldırısını. Bu saldırıyı en güçlü bir şekilde kınıyoruz, her ortamda gündemde tutacağız ve Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nde de konuşacağız. Bu duruma ve bu ahlaksızlığa sessiz kalmayacağız. Arkamızda siz oldukça da asla sessiz kalmayacağız" dedi.
 
Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini belirten Çavuşoğlu, "Yoğun bir tempoda Türkiye’ye hizmet etmeye devam edeceğiz. 2023 ve 2071 hedefleri tesadüf değil. Sizler bu davanın hem kökleri hem de dallarısınız. İşte bu dava sizlerin bu mücadelesi sayesinde büyüyor, bundan sonra da güçlü bir şekilde yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.
 
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, konuşmasının ardından Kaş’tan ayrıldı. Mevcut başkan Mutlu Ulutaş’ın tekrar başkan seçildiği kongreye, Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç ile AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse de katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset