Çavdar: Baykal en son konuşacak

Trabzon'un Akoluk Belediyesi'nin CHP'li Belediye Başkanı Atilla Çavdar olay yaratacak açıklamalarına devam ediyor... Haber61.Net'e konuşan ve Deniz Baykal'ı eleştiren açıklamalarda bulunan Çavdar, "Bu partide en son konuşması gereken adam Deniz Baykal'dır

Çavdar: Baykal en son konuşacak

Trabzon'un Akoluk Belediyesi'nin CHP'li Belediye Başkanı Atilla Çavdar olay yaratacak açıklamalarına devam ediyor... Haber61.Net'e konuşan ve Deniz Baykal'ı eleştiren açıklamalarda bulunan Çavdar, "Bu partide en son konuşması gereken adam Deniz Baykal'dır" dedi.

Başkan Atilla Çavdar şunları söyledi: "CHP'de bundan sonra yapılması gerekenlerin, "Trabzon il başkanın partinin hem belediye başkanlarını ilçe başkanlarını il genel meclisi üyelerini eski başkanları toplayıp geniş katılımlı bir il danışma meclisi toplamalı.

Buradan çıkan sonucu genel merkeze bildirmeli. Böyle gazetelerden birbirine atıp tutmalarla biryere varılamaz. Bu partide en son konuşması gereken adam Deniz Baykal'dır.

Çünkü Baykal'ın yaptıklarından dolayı CHP geri gitmiştir. Bütün sağ blok birleştirilmiştir. Hiç halka inmemiştir ve en son yaptığı kaset skandalıyla da CHP'yi neredeyse baraj altına bırakmıştır"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset