Çarşıbaşı'na "Önder" çıkarması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 24. Dönem Milletvekili aday adayı Önder Değirmenci Çarşıbaşı'na çıkarma yaptı.Çarşıbaşı'nda ilk olarak partililerle bir araya gelen Değirmenci, ilçedeki partililerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Partililerle bir süre sohbet

Çarşıbaşı'na "Önder" çıkarması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 24. Dönem Milletvekili aday adayı Önder Değirmenci Çarşıbaşı'na çıkarma yaptı.

Çarşıbaşı'nda ilk olarak partililerle bir araya gelen Değirmenci, ilçedeki partililerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Partililerle bir süre sohbet eden Değirmenci, MHP iktidarıyla birlikte ülkede birçok olumsuzluğun giderileceğini ve MHP kadrolarının partinin iktidara taşınması için gerekli çabayı sarfetmeleri gerektiğini kaydetti. Partililer Değirmenci'nin halk ağzıyla konuştuğunu belirterek, halkın içerisinden gelen bir adayın kendilerini daha iyi temsil edeceğini söylediler. Bunun üzerine Değirmenci, "Sizin olurunuzu alarak buradayım. Bugüne kadar partime karşılıksız hizmet ettim. Bundan sonra da buna devam edeceğim. Listeye girsem de, girmesem de 12 Haziran 2011 gününe kadar; ev ev, esnaf esnaf, köy köy, ilçe ilçe çalışacağım. Maddi ve manevi tüm varlığımla Milliyetçi Hareket'in hizmetindeyim" sözlerini sarfetti. Değirmenci sözlerini şu şekilde sonlandırdı, "Türk Milleti çaresiz değildir, çare Millîyetçi Hareket'tir."

Partiden ayrılan Değrmenci Çarşıbaşı'nda esnafı gezerek, parti programını anlattı. Balıkçıların sigortasız çalıştırıldığını iddia eden vatandaşlara, kendi iktidarlarında çözüm getireceklerini söyleyen Değirmenci, "Tüm işyerlerini denetleyerek, sigortasız çalışanları araştıran kurumlarımız, balıkçıların sigortasız olduğunu bilerek neden birşey yapmamaktadır?" sorusunu hükümete ve yetkililere yöneltti. Öte yandan FİSKOBİRLİK'in devlet güvencisi altında olması gerektiğini söyleyen Değirmenci, MHP iktidarıyla beraber herşeyin düzeleceğini kaydederek, "Çözülmeyecek sorun yoktur, yeter ki bize fırsat verin Millîyetçi Hareket sizin hareketenizdir." diyerek vatandaşları da göreve çağırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset