Canalioğlu'nun bir tek dileği var

İzmir'de ziyaret ettiği Ayla Ökmen Kadın Danışma Merkezi'nin bahçesindeki dilek ağacına kendisine armağan edilen şans fillerini asan CHP Genel Başkan Yardımcısı Volkan Canalioğlu, dileğinin CHP'nin tek başına iktidara gelmesi olduğunu söyledi.İzmir'e gele

Canalioğlu'nun bir tek dileği var

İzmir'de ziyaret ettiği Ayla Ökmen Kadın Danışma Merkezi'nin bahçesindeki dilek ağacına kendisine armağan edilen şans fillerini asan CHP Genel Başkan Yardımcısı Volkan Canalioğlu, dileğinin CHP'nin tek başına iktidara gelmesi olduğunu söyledi.

İzmir'e gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Volkan Canalioğlu, Konak Belediyesi'ni ziyaret etti. Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan ile makamında görüşen Volkan Canalioğlu; CHP İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır, eski CHP İzmir İl Başkanı Rifat Nalbantoğlu, CHP Konak İlçe Başkanı Aytekin Tunus ile Konak Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis üyelerinin katıldığı kahvaltıda yoğun tempolu gün için enerji depoladı.

2004-2009 yılları arasında Trabzon Belediye Başkanlığı yapan CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Volkan Canalioğlu, belediye ziyaretinin ardından Ege Karadeniz Dernekleri Federasyonu'nda (EKAF) hemşehrileriyle buluştu. Canalioğlu, burada yaptığı konuşmada, Karadenizlilerin gittikleri her yere çok çabuk uyum sağladıklarını ve yaşadıkları yerin değerine değer kattıklarını, bunu yaparken de sırtlarını Karadeniz'e hiçbir zaman dönmediklerini belirtti. İşsizlik, çevre sorunları ve Karadeniz

insanının yaşadığı zorluklara değinen Canalioğlu "Karadeniz'de işsiz sayısı gittikçe artıyor ve üretim kaybolmuş durumda. Oysa Karadeniz insanı üretken ve çalışkandır" dedi.

 

 

AYLA ÖKMEN KADIN DANIŞMA MERKEZİ 1 YAŞINDA

Volkan Canalioğlu'nun İzmir programında bir sonraki durak, Konak Belediyesi Ayla Ökmen Kadın Danışma Merkezi oldu. Birinci yılını dolduran Kadın Danışma Merkezi'nde çok büyük bir ilgiyle karşılanan Canalioğlu ve Başkan Tartan, bağlama çalan ozanların türkülü sürpriziyle karşılaştı. Ayla Ökmen Kadın Danışma Merkezi'nin bahçesindeki dilek ağacına kendisine armağan edilen şans fillerini asan Volkan Canalioğlu, dileğinin CHP'nin tek başına iktidara gelmesi olduğunu söyledi. Bir yıl boyunca Danışma Merkezi'ndeki kadınların neler başardığını anlatan Dr. Hakan Tartan, "Semt merkezlerimize gelen kadınlar, sosyal statülerinin giderek artmasıyla birlikte kendi ayakları üzerinde duruyor, üretiyor ve kazanıyorlar. Bir yıldır hizmet veren Ayla Ökmen Kadın Danışma Merkezi'miz ise karanlık duyguların pembeye dönüştüğü bir güzellikler dünyası oldu" dedi.

Kadınların hak ettiği değere kavuşması gerektiğini vurgulayan Volkan Canalioğlu ise, "Böyle anlamlı bir günde burada, sizlerle birlikte olmak beni çok mutlu etti. İnsanların gerçekten ihtiyaç duyduğu, içinde olmak istediği bir ortam oluşturmuşsunuz" diye konuştu.

KEMERALTI'NDA SEVGİ SELİ

Ayla Ökmen Kadın Dayanışma Merkezi'nden ayrıldıktan sonra Kemeraltı'nı turlayan Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan ve Volkan Canalioğlu'na vatandaşlar ve esnaf yoğun ilgi gösterdi. Canalioğlu, Kızlarağası Hanı'nda esnaf ve vatandaşlarla gelecek günlere yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Konak Belediyesi ikram araçlarında pilav yiyen Canalioğlu, bu tür uygulamaların gerekli olduğunun altını çizdi. Başkan Tartan'ın İzmir'in güler yüzlü başkanı olduğunu vurgulayan Canalioğlu, kentin sorunlarını çözerken halkla kurduğu sevgi dolu ilişkinin örnek alınması gerektiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler