Canalioğlu'ndan basın açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon İl Başkanı Volkan Canalioğlu, partide yaşanan son gelişmelerle ilgili düzenlenen basın toplantısında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na tam destek çıktıklarını söyledi.Parti binasında düzenlenen toplantıda yaşanan son geliş

Canalioğlu'ndan basın açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon İl Başkanı Volkan Canalioğlu, partide yaşanan son gelişmelerle ilgili düzenlenen basın toplantısında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na tam destek çıktıklarını söyledi.

Parti binasında düzenlenen toplantıda yaşanan son gelişmelerin iktidara hazırlanan partilerine yeni bir kan, yeni bir ivme kazandırdığını kaydeden Canlalioğlu, "Trabzon İl Örgütü CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na iktidar yolunda bugüne kadar verdiği desteğini, bundan sonra da daha kararlı bir şekilde vermeye devam edecektir. Cumhuriyet Halk Partisi bu gibi tarihsel süreçle zaman zaman karşılaşmıştır. Bir takım çevrelerin partinin olumsuzluğu noktasında bir yapay gündem oluşturmaya çalıştığını görmekteyiz. CHP'nin iradesi ve bunun akıl önderleri onun mücadelesi içerisinde yaşamlarını harcamış parti büyüklerimizin, yetkili kurullarımız bu sorunu hiç büyütmeden kısa süre içersinde çözeceklerinden kuşkum yoktur. Bu konuda en ufak bir tedirginliğimiz yoktur. Yaşanan bu gelişmeler, iktidara hazırlanan partimize yeni bir kan, yeni bir atak, yeni bir ivme kazandıracaktır. Trabzon İl, ilçe örgütleri, Belediye Grup Başkan vekili, Disiplin Kurulu Başkanı, İl Gençlik ve Kadın Kolları Başkanlarının katıldığı toplantıda Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tam destek kararı çıkmıştır. Bu gelişmeler yaşanırken, partimize zarar verecek açıklamalardan kaçınılması gerekmektedir. Bu süreçten partimizin birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde çıkacağından en ufak bir endişemiz bulunmamaktadır. Aksine partimiz son gelişmelerin ardından iktidar yürüyüşünde yere daha sağlam basacak ve önümüzdeki genel seçimlerde tek başına iktidara gelecektir. Hedefimiz Trabzon'da birinci parti, Türkiye'de iktidar olmaktır. Bu hedefe ulaşmak için seçimlere kadar gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler