Canalioğlu'ndan Akçaabat ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Volkan Canalioğlu, beraberindeki CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan ile birlikte CHP Akçaabat İlçe Başkanlığı’na ziyarette bulundu. CHP Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir v

Canalioğlu'ndan Akçaabat ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Volkan Canalioğlu, beraberindeki CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan ile birlikte CHP Akçaabat İlçe Başkanlığı’na ziyarette bulundu.

 

CHP Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir ve beraberindeki partililer tarafından karşılanan Volkan Canalioğlu, il başkanlığından genel başkan yardımcılığına yükseldikten sonra Akçaabat’a ilk ziyaretini gerçekleştirdi.

 

CHP Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir yaptığı konuşmasında; Genel Başkan Yardımcısı Volkan Canalioğlu’nun CHP’nin iktidar koşusunda görevini en iyi şekilde yerine getireceğine inançlarının tam olduğunu söyledi. Nadir, örgütüne ve partisine güvendiğini belirterek “Milletvekili listeleri gönül ve hatır ilişkilerine göre değil, seçmeni anlayan ve dinleyen bölge gerçeklerine göre oluşması durumunda sayın Çavuşlar, sayın Cumurlar bizi durduramaz. Mutlaka 1. Partiyiz” dedi.

 

CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan ise yaptığı konuşmada Cumhuriyet Halk Partisi tarihinde Volkan Canalioğlu’nun önce parti meclisine ardından genel başkan yardımcılığına getirilmesinin Trabzon olarak yaşadıkları en büyük başarı olduğunu belirterek “Artık bir grup başkan vekili ve genel başkan yardımcısı olduğu ilde CHP olarak bizler sıradan bir parti değil, tüm örgütlerin gücünün desteğiyle birlikte Trabzon’da CHP’yi birinci parti Türkiye’de ise iktidar yapmak zorundayız. Ben Akçaabatlı bir il başkanı olarak Akçaabat’taki hedefi buradan en az 30 bin olarak koyuyorum. Bunu size güvenerek söylüyorum ve söz veriyorum” diye konuştu.

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve eski Trabzon İl Başkanı Volkan Canalioğlu ise Akçaabat’taki coşkuyu iktidara giden coşku olarak değerlendirirken, ziyaretin amacının genel başkan yardımcılığı görevine getirilmesinde en önemli paya sahip olan teşkilatların çalışmalarına teşekkür etmek olduğunu belirtti. Canalioğlu, “Gelinen noktada Trabzon’un ön plana çıkmasında sizlerin payı büyüktür. İl kongremizi yaptığımızda ilk koyduğumuz hedef Trabzon’da birinci parti olmaktı ve bu doğrultuda emin adımlarla yürüyoruz. Artık partimize değişik yüzler, değişik katılımlar yaşanmaktadır. Daha önce partimize küsenler artık geri dönmektedirler. AKP iktidarının ülkemizi getirdiği uçurumda sağduyulu insanlarımız bunu görerek partimize katılmaktadır. Her geçen gün partimize üye olanların sayısı artıyor. Gençlerimiz, kadınlarımız ve ilçe başkanlarımız yönetimindekilerle tüm partililerimiz özverili çalışıyor ve bu durum bizi iktidara taşıyacaktır. Sorumluluğumuzu biliyoruz ve bunları yerine getireceğiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler