Canalioğlu'ndan 24 Kasım mesajı

Yüce ATATÜRK’ e ” Başöğretmenlik “ sanının verildiği 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili olarak, 24 Kasım 2010 günü saat:13:00’de İl Başkanlığı’nda basın açıklaması yapılacak.24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili kısa bir açıklama yapan CHP İl Başkanı Vol

Canalioğlu'ndan 24 Kasım mesajı

Yüce ATATÜRK’ e ” Başöğretmenlik “ sanının verildiği 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili olarak, 24 Kasım 2010 günü saat:13:00’de İl Başkanlığı’nda basın açıklaması yapılacak.

24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili kısa bir açıklama yapan CHP İl Başkanı Volkan CANALİOĞLU; “Tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum.Değerli Öğretmenlerimizden beklentimiz; geleceğimizi biçimlendirecek olan gençlerimize verdikleri bilginin yanı sıra, onları yurduna ve milletine hizmeti görev bilen, aklı ve bilimi rehber edinmiş, eşitliğe inanan, ilkeli ve erdemli bireyler olarak yaşama hazırlamalarıdır. Ülkemiz, bilgili, eğitilmiş insan gücüne duyduğu gereksinim kadar Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı vatansever ve sorumlu bireylere de gereksinim duymaktadır. Öğrencilerimizi Atatürk ilke ve devrimlerinin yol göstericiliğinde, aklın ve bilimin ışığında yetiştireceğinize inanıyor, Sizlerin ve tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü, Başöğretmen Büyük Atatürk'ü şükran ve rahmetle anarak kutluyorum.

Bu düşüncelerle, Ulu önder Atatürk'ün;"Öğretmenler, yeni nesli, Cumhuriyet'in özverili öğretmen ve eğitimcilerini sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil sizin eseriniz olacaktır." sözleri doğrultusunda yılmadan özveriyle çalışan öğretmenlerimize, sağlık ve mutluluklar diliyor, CHP İl Örgütümüz adına en iyi dileklerimi, sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum."Diyerek, 24 Kasım günü saat:13:00’da İl Başkanlığında yapılacak olan Basın Açıklamasına tüm partilileri davet etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset