Canalioğlu yarın Trabzonda olacak

Konu ile ilgili olarak kısa bir açıklama yapan CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Volkan Canalioğlu,04 Ocak 2011- Salı günü akşam saat:19:45’te Trabzon Havaalanında olacak ve parti örgütlerimizce karşıl

Canalioğlu yarın Trabzonda olacak

Konu ile ilgili olarak kısa bir açıklama yapan CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Volkan Canalioğlu,04 Ocak 2011- Salı günü akşam saat:19:45’te Trabzon Havaalanında olacak ve parti örgütlerimizce karşılanacaktır.

 

Eski il başkanımızı havaalanında genel başkan yardımcısı olarak karşılamak örgütlerimiz,halkımız ve bizler için  büyük bir onurdur.Karşılamanın çok görkemli olacağını düşünüyorum ve tüm arkadaşlarımızı Salı akşamı saat:19.30’da havaalanına bekliyorum.

 

İki gün sürecek bölge ziyaretinde Sayın Genel Başkan Yardımcımızla bölgeyi gezecek ve Genel Seçimlerle ilgili oluşturduğumuz politikalarımızı gözden geçirerek bölgemizden seçim startını vereceğiz.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset