Canalioğlu: Trabzon'un yüzü tekrar gülecek

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP Trabzon Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı M. Volkan Canalioğlu, “Trabzon’un yüzü tekrar gülecek. Hak ettiği hizmetleri yeniden görmeye başlayacak.. Tüm partilerin oylarına talibim” dedi.Belediye Ba

Canalioğlu: Trabzon'un yüzü tekrar gülecek

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP Trabzon Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı M. Volkan Canalioğlu, “Trabzon’un yüzü tekrar gülecek. Hak ettiği hizmetleri yeniden görmeye başlayacak.. Tüm partilerin oylarına talibim” dedi.

Belediye Başkanlığı yaptığı 2004-2009 döneminde ve her zaman Trabzon halkı ile iç içe olduğunu belirten Volkan Canalioğlu, “Bizim hedefimiz kenti halkla birlikte yönetecek kadroları oluşturmaktır. Bu kentte yaşayan herkes bizim için birinci sınıf vatandaştır. Büyükşehir Belediye Başkanlığını sevgi ile alacağız ve bu güzel kentimizi sevgi ile yöneteceğiz” diye konuştu.

Canalioğlu, belediye imkanları ile Trabzon’a çok şey kazandırdıklarını ifade ederek, “1 Nisan’dan itibaren kaldığımız yerden devam edeceğiz. Tüm partilerin oylarına talibiz. Trabzon’umuzun güzel insanları her şeyin en iyisine layıktır. Önemli olan birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olan bugünlerde el ele vererek kentimizi tekrar eski günlerine kavuşturmaktır. Bu nedenle tüm vatandaşlarımızdan destek bekliyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset