Canalioğlu: Komployu açıklayacağım!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu bugün saat tam 13.30’da Trabzon’da mitinge katılacak. Meydan parkı Atatürk Alanında halka seslenecek olan Kılıçdaroğlu gelmeden kıyamet koptu.Ön seçime girmediği için aday gösterilmeyen CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalio

Canalioğlu: Komployu açıklayacağım!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu bugün saat tam 13.30’da Trabzon’da mitinge katılacak. Meydan parkı Atatürk Alanında halka seslenecek olan Kılıçdaroğlu gelmeden kıyamet koptu.

Ön seçime girmediği için aday gösterilmeyen CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, İl Başkanı Güzide Uzun’u çok sert eleştirdi.

CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu için yaptığı, “Ben Volkan beye şunu söyledim; bu iş resmi ön seçime gidiyor. Gel ve ön seçime gir. Pelitli’de yaptığımız tanıtıma geldi katıldı, sonra bir anda vazgeçti. Sayın Genel Başkanımıza ‘yeni 500 üye yaptılar, ben oradan çıkmam’ demiş. Oysa gelseydi girseydi ön seçime çıkardı. Şimdi ben ne yapsaydım? 18 ilçe başkanım önüme istifalarını koymuş, 17 milletvekili aday adayı eksiksiz istifalarını koymuş, ben buna mı direnseydim. Arıyorum telefonla ulaşamıyorum, sosyal medyadan da ulaşmak zorlaştı. Bizim için her zaman değerdir. Volkan beye karşı asla bir ön yargım yok. Sayın Genel Başkanımız kendisini en iyi şekilde değerlendirecektir.” açıklaması Canalioğlu’nu rahatsız etti.

Canalioğlu, “İl Başkanının söylediği tamamen hayal ürünü olup kendisinin kendisiyle vicdan muhasebesidir. Bizim onun düşüncesine ihtiyacımız yoktur. 7 haziran önemli bir seçimdir. Şimdi polemiğe girme zamanı değil, partimizi iktidar yapma zamanıdır. Seçim sonrası kimlerle nasıl bir komplo hazırladıklarını halkımıza ve partimize açıklayacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler