Canalioğlu Giresun'da konuştu

CHP Giresun İl Teşkilatınca parti binasında düzenlenen toplu katılım töreninde 300 kişiye parti rozeti takıldı.Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Canalioğlu, burada yaptığı konuşmada, parti olarak 2011 genel seçimlerinde iktidar olmayı he

Canalioğlu Giresun'da konuştu

CHP Giresun İl Teşkilatınca parti binasında düzenlenen toplu katılım töreninde 300 kişiye parti rozeti takıldı.Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Canalioğlu, burada yaptığı konuşmada, parti olarak 2011 genel seçimlerinde iktidar olmayı hedeflediklerini söyledi.Partiye olan katılımların artarak devam edeceğini ifade eden Canalioğlu, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde partimizi iktidara taşımak maksadıyla çıktığımız yolda emin adımlarla ilerliyoruz. 2011 yılı Haziran ayında yapılacak genel seçimlerde iktidar olma yolundaki inancımız tamdır” diye konuştu.

İktidara gelebilmek için çok çalışmaları gerektiğinin bilincinde olduklarını vurgulayan Canalioğlu, şunları kaydetti:“Çok çalışıp ülkemizin birlik ve beraberliğinin korunması ve hep beraber iktidara gelme konusunda gayret göstermeliyiz. Genel Başkanımız bile günde 14 saat çalışıyorken bizim de en az onun kadar çalışmamız gerekiyor. CHP teşkilatı olarak bunun bilincinde hareket ederek, iktidar olma yolunda elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız.”

Canalioğlu, Karadeniz Bölgesi'nin Ak Parti iktidarı döneminde hizmet alma noktasında gerilerde kaldığını savunarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu vatanın birlik ve beraberliği için Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde verilen milli mücadelede Karadeniz insanı olarak çok büyük özverilerde bulunduk. Gelinen süreçte Karadeniz insanının son 8 yılda hizmet alma noktasında çok gerilerde olduğunu görüyoruz. Yeteri kadar hizmet alamamanın yanı sıra Karadeniz Bölgesi'nde işsizliğin en üst seviyelere çıktığını görüyoruz. Karadeniz Bölgesi'nin en önemli ürünü olan fındık artık para etmiyor. Fındık üreticilerimiz alacaklarını alamıyor. Kırsal kesimin ürettikleri de, ekonomiye çok önemli katkısı olan hayvansal ürünler de artık para etmemekte. Karadeniz insanı 2011 yılında yapılacak genel seçimlerde bütün bunların hesabını CHP iktidarıyla soracaktır.”

Katılım törenine, Milletvekili Eşref Karaibrahim, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresun İl Başkanı Aykut Gezmiş, Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, Gümüşhane İl Başkanı Erkan Pelit, Erzincan İl Başkanı Coşkun Yılmaz, Giresun Merkez İlçe Başkanı Adnan Aydın ve partililer katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset