Canalioğlu, Erdoğan'a sert çıktı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Trabzonlu M. Volkan Canalioğlu, iktidara geldiklerinde uygulamaya sokacakları aile sigortasının Başbakan Erdoğan’ın ezberini bozduğunu, bu projenin AKP’yi rahatsız ettiğini söyledi. Canalioğlu, bir günlüğüne geldiği Trabzon’da

Canalioğlu, Erdoğan'a sert çıktı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Trabzonlu M. Volkan Canalioğlu, iktidara geldiklerinde uygulamaya sokacakları aile sigortasının Başbakan Erdoğan’ın ezberini bozduğunu, bu projenin AKP’yi rahatsız ettiğini söyledi.

 

Canalioğlu, bir günlüğüne geldiği Trabzon’da ilçe başkanları ile bir toplantı yaptı. Seçim çalışmaları ile ilgili bilgi alışverişinde bulunan Canalioğlu, seçim bildirgelerinin 10 gün içerisinde tamamlanacağını belirterek, “CHP iktidarında uygulamaya sokacağımız projelerimizi açıkladıkça AKP’nin ezberi bozuluyor. Yardıma muhtaç aileler hiçbir şekilde rencide edilmeden her ay “Aile Sigortası” adı altında 600-1250 TL arasında yardım alacaklar. Genel Başkanımız Aile Sigortasını her gündeme getirdiğinde Başbakan Erdoğan’ın sigortası atıyor.” dedi.

 

Canalioğlu, ilçe başkanlarının oluşturduğu ekiplerle seçim çalışmalarına başladığını belirterek, hedeflerinin Trabzon’da birinci parti, Türkiye’de ise iktidar olduğunu, CHP iktidarında hiçbir çocuğun yatağa aç girmeyeceğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset