Çakma Kılıçdaroğlu ile poz verdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine benzerliğiyle şaşırtan 63 yaşındaki Gebzeli Nusret Gümüşdal ile buluştu.63 yaşındaki Gebzeli Nusret Gümüşdal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na olan benzerliliğiyle dikkat çekti. geçen hafta ki Kazlıçe

Çakma Kılıçdaroğlu ile poz verdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine benzerliğiyle şaşırtan 63 yaşındaki Gebzeli Nusret Gümüşdal ile buluştu.

63 yaşındaki Gebzeli Nusret Gümüşdal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na olan benzerliliğiyle dikkat çekti. geçen hafta ki Kazlıçeşme mitinginde parti yöneticileri tarafından miting platforumunun arkasına davet edilen Gümüşdal, heyecanla ikizi kadar benzediği Kemal Kılıçdaroğlu'yla tanışmayı beklemiş ama tanışamamıştı.

KENDİSİNE ÇAKMA KILIÇDAROĞLU DİYOR
Kendisine "Çakma Kılıçdaroğlu" diyen Gümüşdal, bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile buluştu. Çok mutlu olduğu anlaşılan Gümüşdal "Çok heyecanlandım, benden mutlusu yok" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset