“Büyükşehir’de ibre MHP’ye döndü”

MHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Örs “Büyükşehir’de MHP rüzgarı esiyor” dedi. Seçim çalışmalarını ilçelerde yoğunlaştıran MHP Trabzon Büyükşehir adayı Dr. Hüseyin Örs “Trabzon’un doğu ilçelerinde CHP yok. Batısında ise Tonya, Düzkö

“Büyükşehir’de ibre MHP’ye döndü”
MHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Örs “Büyükşehir’de MHP rüzgarı esiyor” dedi.
 
Seçim çalışmalarını ilçelerde yoğunlaştıran MHP Trabzon Büyükşehir adayı Dr. Hüseyin Örs “Trabzon’un doğu ilçelerinde CHP yok. Batısında ise Tonya, Düzköy, Beşikdüzü’nde ve bir de Maçka’da geleneksel CHP oyları var. MHP ise her ilçede var.  MHP Trabzon’un doğusunda var, batısında var, bütün ilçelerinde var. Trabzon genelinde köylerde Ak Parti ile MHP yarışıyor. Merkez köylerde Ak Partinin önündeyiz. CHP ise kırsalda yok. İlçelerde, beldelerde Ak Parti’den MHP’ye büyük  miktarda oy geçişi var. İlçe ve köylerden gelen oylarla Büyükşehir’de rüzgar MHP’den yana esiyor. MHP Ortahisar ve Akçaabat’da zaten birinci parti. Büyükşehirde Ak Parti ile MHP arasında kıran kıran bir yarış var. Son hafta ibre MHP’ye döndü.” dedi.
 
Örs, Ak Parti’den memnun olmayanların adresinin MHP olacağını vurgulayarak “Bu seçim Ak Parti’ye oy vermeyeceklere sesleniyorum. Gelin MHP’de birleşelim. Trabzon’da her yerde varız. Ortahisar ve Akçaabat dahil 10 ilçede MHP birinci parti. Diğerlerinde Ak Parti ile yarışıyoruz. Trabzon Büyükşehir seçmeninin yarısı Akçaabat ve Ortahisar’da. Bu iki ilçede de MHP adayları kazanacak. Trabzon’un batısında da MHP birinci parti.  Şalpazarı, Vakfıkebir, Çarşıbaşı, Beşikdüzü’nde MHP önde. Ak Parti’ye “artık yeter” demek isteyenler Büyükşehir’de MHP’ye destek versinler. Hangi siyasi eğilimden olursa olsun herkesi MHP’ye oy vermeye çağırıyorum. Ak Parti’nin  icraatlarından memnun olmayan herkesi, parti ayırımı yapmadan tüm Trabzonluları bu yerel seçimde MHP’ye oy vermeye çağırıyorum. Bu seçimi 2009  Trabzon seçimiyle karıştıranlar, 2009’a bakıp milletin oyunu çantada keklik görenler, 30 Mart günü Trabzon Büyükşehirde  hüsrana uğrayacaklar” dedi. 
 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset