Büyük projeler için yola çıktık

Bölgenin sorunlarını bildiğini ifade eden Atalay, “Biz büyük projeler için yola çıktık. Mutlaka halkımızın bireysel sorunlarını da göz ardı etmeyeceğiz. Ancak hedefimiz Trabzon’u 2023’e taşıyacak projeleri yapmak. Bunun için de çalışmalarımızı sürdürüyoru

Büyük projeler için yola çıktık

Bölgenin sorunlarını bildiğini ifade eden Atalay, “Biz büyük projeler için yola çıktık. Mutlaka halkımızın bireysel sorunlarını da göz ardı etmeyeceğiz. Ancak hedefimiz Trabzon’u 2023’e taşıyacak projeleri yapmak. Bunun için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Elimizden ne gelirse yapıyoruz” dedi.

BÜYÜK PROJELER İÇİN YOLA ÇIKTIK

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Mehmet Atalay, Araklı ilçe teşkilatını ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Araklı ilçe başkanlığı ziyaretinde ilçe başkanı Şaban Bıyık, Belediye Başkanı Recep Çebi, ilçe yönetim kurulu üyeleri, gençlik kolları, kadın kolları tarafından büyük bir ilgi ille konuşması dinlenen Atalay, "Araklı’nın sorunlarını çözmek için Araklı halkının da desteği ile TBMM’de görev almak istiyoruz. Allah nasip ederse çalışıyoruz. Araklı cumhurbaşkanımız a verdiği desteği versin Trabzon’da 6-0 yaparız inşallah" dedi.

TAKİP ETMEZSENİZ GECİKİR

Bölgenin sorunlarını bildiğini ifade eden Atalay, “Biz büyük projeler için yola çıktık. Mutlaka halkımızın bireysel sorunlarını da göz ardı etmeyeceğiz. Ancak hedefimiz Trabzon’u 2023’e taşıyacak projeleri yapmak. Bunun için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Elimizden ne gelirse yapıyoruz. Bugüne kadar Trabzon’a çok hizmetlerimiz oldu. Bundan sonra daha fazlasını yapacağız. Demiryolu, güney çevre yolu, havalimanı, ikinci devlet üniversitesi, turizm yatırımları, spor yatırımları, hepsinin takipçisi olacağız. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun açıkladığı Doğu Karadeniz Eylem planının takibini yapacağız. Ankara’da izimiz var. Bürokraside tecrübemiz var. Girmediğimiz müsteşarlık, genel müdürlük yok. Hizmeti hem tepeden hem aşağıdan takip etmezseniz gecikir. Biz tüm bunları biliriz. Trabzon’a büyük yatırımları getireceğiz. Bunun için buradayız” dedi.

HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Trabzon’un birlik olması gerektiğinin altını çizen Atalay, “Trabzon tek yürek olmalı. Gurbetteki Trabzonlular bu birlikteliği sağlayabiliyor. Ancak memleketimizde havasından mı suyundan mı bilinmez birliktelik kültürü yok. Biz kısır çekişmeler içinde olmayacağız. Eski bakanlarımız, milletvekillerimiz, partimize hizmet etmiş olanlar, muhalefet, sivil toplum örgütleri, meslek örgütleri, hepsiyle birlik içerisinde olup Trabzon’u 2023’e taşıyacağız. Elimizi de gövdemizi de taşın altına koyacağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset