Büyük Kongreye özel AK tren

 AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Kayseri Tren Garı'nda yaptığı açıklamada, 30 Eylül'deki kongreye hem teşkilat üyelerinin güvenliği hem de Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'nın (TCDD) çalışmalarına dikkat çekmek için 'AK Tren' ile gideceklerini söy

Büyük Kongreye özel AK tren

 AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Kayseri Tren Garı'nda yaptığı açıklamada, 30 Eylül'deki kongreye hem teşkilat üyelerinin güvenliği hem de Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'nın (TCDD) çalışmalarına dikkat çekmek için 'AK Tren' ile gideceklerini söyledi.

 

700 BİN PARTİLİ İLE TREN YOLCULUĞU YAPILACAK

 

700 partili ile tren yolculuğu yapacaklarını belirten Dengiz, ''Durmak yok, 'Devlet Demiryolları ile yola devam' diyoruz. Biliyorsunuz, bu kongre Başbakanımızın son kez genel başkanlığa aday olduğu bir kongre. Bunun için AK Parti teşkilatları açısından son derece önemli bir kongre'' dedi.

 

DÜNYANIN TAKİP EDECEĞİ KONGRE OLACAK

 

Kongrenin ardından Türkiye'de yeni bir sayfa açılacağını ifade eden Dengiz, şöyle devam etti:

 

''Yeniden yollara çıkacağız. 2023'e Türkiye'nin aydınlık günlerine adım atacağız. Kongreden çıkacak sonuçlar inşallah tüm ülkemize hayırlar getirir. Bizler bine yakın Kayserili hemşehrimizle kongrede olacağız. Sadece Türkiye'nin değil tüm dünyanın takip edeceği bir kongre olacak. Dünya liderlerinin takip edeceği bu kongrede Kayseri'yi en güzel şekilde temsil edeceğiz.''

 

Deniz, konuşmasının ardından teşkilat üyeleriyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın posteri ve AK Parti bayraklarıyla süslenmiş treni gezdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler