Bülent Arınç'tan önemli açıklamalar!

İşte Arınç'ın açıklamalarından satır başları... -Netanyahu herkesin düşüncesini ifade eden bir açıklama yapmamıştır. Onun böyle söylemiş olması bunun gerçekleşeceği anlamına gelmez. -İsrail çevresinde küçük ülke ister. -Musul'da alıkonulan yurttaşlarımızı

Bülent Arınç'tan önemli açıklamalar!
İşte Arınç'ın açıklamalarından satır başları...
 
-Netanyahu herkesin düşüncesini ifade eden bir açıklama yapmamıştır. Onun böyle söylemiş olması bunun gerçekleşeceği anlamına gelmez.
 
-İsrail çevresinde küçük ülke ister.
 
-Musul'da alıkonulan yurttaşlarımızın sağlıkları yerinde, ihtiyaçları karşılanıyor. Umuyorum ki ramazan ayı içinde, yakın bir tarihte yurttaşlarımıza kavuşacağız.
 
-(HDP'nin Köşk adayı) Bu beklenen bir durumdu.
 
-3 adaylı bir seçime gireceğiz.
 
-(Yeni çözüm süreci paketi) Sayın Kılıçdaroğlu daha bu tasarı görüşülmemişken artık bu çözüm sürecinin yasal bir zemine oturması gerekir diye ifade etti. Diyarbakır'da söylediğini Anakra'da inkar edecekse diyecek bir şeyimiz yok. Bakanlar Kurulu bu konunla bir çerçeve kanun getirerek yetki istiyor.
 
-Paket genel bir yol haritası çiziyor.Çözüm sürecinin başlamasında bu yana 15-16 ay geçti. Yasal çerçevenin belli olmasında Türkiye için zaruret bulunmaktadır. Dağdan inişler, suça karışıp karışmadıkları, silahların bırakılması...Bütün bu konular bu çerçeve yasa içerisindeki ayrıntılardır.
 
-(AK Parti Cumhurbaşkanı adayı) Cumhurbaşkanı adaylığının tespiti ve yarın ilan edilecek konusunda tüm istişareler başarıyla yürütüldü bir karar verildi. Bundan sonraki gelişmeler zaman içerisinde belli olacak. Bizim görüşmelerimize gelince... İkili görüşmeler yapıldığını ifade etmiştim. Yarın inşallah en büyük kısmını görmüş olacağız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler