Bu tanık CHP'nin başını ağırtacak!

İnternet andıcıyla ilgili davanın delil klasörlerinden şimdiye kadar kamuoyuna yansımayan bir gizli tanık ve verdiği ifadeler de çıktı.Hükümeti yıpratmak amacıyla Genelkurmay Başkanlığı tarafından kurulduğu ortaya çıkan "Kara Propaganda" siteleriyle ilgil

Bu tanık CHP'nin başını ağırtacak!

İnternet andıcıyla ilgili davanın delil klasörlerinden şimdiye kadar kamuoyuna yansımayan bir gizli tanık ve verdiği ifadeler de çıktı.

Hükümeti yıpratmak amacıyla Genelkurmay Başkanlığı tarafından kurulduğu ortaya çıkan "Kara Propaganda" siteleriyle ilgili davanın delil klasörlerinden şimdiye kadar kamuoyuna yansımayan bir gizli tanık ve verdiği ifadeler de çıktı.

CHP'LİLER JANDARMAYA BASKI YAPIYORLARDI

Ek delil klasörlerinde yer alan ifadesinde Gizli Tanık Kurşun "CHP'lilerin jandarmaya, neden irticayla ilgili çalışmalar yapmadıkları yönünde telkinlerde bulunduklarını", " CHP il başkanlığını irtica takip üssü olarak kullandıklarını" anlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset