"Bu süreç azaptır"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisince Adana Uğur Mumcu Meydanı'nda düzenlenen "Vatan" mitinginde yaptığı konuşmada,  çözüm sürecini eleştirdi.PKK'nın süreçle umutlandığını, heyecana kapılıp cesaret kazandığını iddia eden Bahçeli, "İmralı canisinin

"Bu süreç azaptır"


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisince Adana Uğur Mumcu Meydanı'nda düzenlenen "Vatan" mitinginde yaptığı konuşmada,  çözüm sürecini eleştirdi.

PKK'nın süreçle umutlandığını, heyecana kapılıp cesaret kazandığını iddia eden Bahçeli, "İmralı canisinin önce ev hapsine ardından da tamamen örgzürlüğüne kavuşması artık sadece zaman meselesi halini almıştır. Bağımsız Kürdistan'ın kurulması için geri sayım hızlanmıştır. Başbakan tüm bu rezaletlere, başkan olmak için razı olmuştur" dedi.tim kurmak için silahlı mücadeleye girişeceklerdir."

Reyhanlı'daki bombalı saldırılar

Reyhanlı ilçesindemi bombalı saldrırıların failleri, azmettiricileri ve arkasında duran unsurların tümüyle ortaya çıkarılamadığını ifade eden Bahçeli, saldırıların arkasında kim olursa olsun kaybededin Türkiye olduğunu dile getirdi.

Türk milletinin, savaşın değil barış içinde yaşamanın yanında olduğunu, dağınıklığın değil birliğin ve düzenin arayışında olduğunu belirten Bahçeli, "Bundan asla şüphe yoktur. Ancak teröristlerle müzakereye ve muhabbete yüzü dönük, tepkisi serttir. 29 yıldır seri cinayetleriyle kanımızı akıtan, canlarımızı alan, topraklarımızı ve insanlarımızı ayırmaya çabalayan katillere süreç ihanetiyle can simidi uzatılmıştır.  Bu süreç azaptır, fiyaskodur, kefendir, kötülüktür, cehennemdir, öldürücüdür, ihanetin maskelendiği ve gizlendiği fitne kazanıdır. Sürecin sonu harabedir, hezimettir, hiziptir, gözyaşıdır, yıkımdır, çöküştür, çürümedir ve Türk milletinin inkarıdır. Ve sürecin sonu bitiştir, buhrandır, beladır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset