Bu şeklin Erdoğan ile bağı ne ?

Başbakan Erdoğan'ın imzasının 90 derece çevrilmiş hali anlamlı bir şekil alıyor.Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde yayın yapan 'haberpi.com' adlı internet sitesi, Başbakan Erdoğan'ın imzasını önce normal, sonra dik olarak yayınladı. İmzaya 90 derece dik bakıldı

Bu şeklin Erdoğan ile bağı ne ?

Başbakan Erdoğan'ın imzasının 90 derece çevrilmiş hali anlamlı bir şekil alıyor.

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde yayın yapan 'haberpi.com' adlı internet sitesi, Başbakan Erdoğan'ın imzasını önce normal, sonra dik olarak yayınladı. İmzaya 90 derece dik bakıldığında Karadenizli bir insanın karikatürize edilmiş yüz şeklinin ortaya çıktığı belirtilirken şöyle denildi:

44.20120705085219.jpg

 "Aşağıda yer alan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıdır. Lakin bu imzayı 90 derece dik hale getirdiğinizde yandaki şekilde olduğu gibi tipik bir büyük burunlu Rize, Artvin v.s karedeniz insanı karikatürü ortaya çıkıyor. Bu benzerlik dikkatimizi çekti. Tabii ki bu benzerlik bir tesadüf de olabilir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset