"Bu millet Almanların hak ettiğinden fazlasını hak ediyor"

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, hedeflerinden vazgeçmeyeceklerini belirterek, "Bu milletin büyümesinden gelişmesinden, dünyayla yarışından rahatsız olanlar oldu. Bu millet, Alman halkının hak ettiğinden daha fazlasını hak eden bir millet" dedi.Sağlık Ba

"Bu millet Almanların hak ettiğinden fazlasını hak ediyor"

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, hedeflerinden vazgeçmeyeceklerini belirterek, "Bu milletin büyümesinden gelişmesinden, dünyayla yarışından rahatsız olanlar oldu. Bu millet, Alman halkının hak ettiğinden daha fazlasını hak eden bir millet" dedi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Trakyalı ve Balkan Göçmeni kadınlarla bir araya geldi. Gaziosmanpaşa Parkı'nda gerçekleşen toplantıya Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer ve çok sayıda Trakyalı ve Balkan Göçmeni kadın katıldı.

"MUASIR MEDENİYETLER SEVİYESİNE HEP BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ"

Toplantıda birlik ve beraberlik vurgusu yapan Bakan Müezzinoğlu, "Biz dünyayla yarışmak zorundayız. Biz dünyanın başardıklarının daha fazlasını paylaşabilecek bir milletin mensuplarıyız. Tarihi geçmişte bu başarılara imza atmış bir milletin mensuplarıyız. Bizi bölmek isteyen, bizi parçalamak, ayrıştırmak isteyen, bizim aramıza fitne ve fesat sokmak isteyenlere fırsat vermeden daha çok birlik, daha çok beraberlik, daha çok kardeşlik diyerek o muasır medeniyetler seviyesine inşallah hep birlikte yürüyeceğiz" dedi.

"SANDIKTA İRADEMİZİ VİCDANIMIZLA, AKLIMIZLA KULLANACAĞIZ"

"Sandıkta irademizi vicdanımızla, aklımızla kullanacağız" diyen Müezzinoğlu, "AK Parti olarak kurulduğu günden bugüne millet diyen, demokrasi diyen, milli irade diyen diğer taraftan da hizmet diyen, daha çok yapı, daha çok yatırım, daha çok hizmet, daha çok büyüme, gelişme ve dünyayla daha güçlü yarış diyen bir siyaset anlayışının mensuplarıyız. Bir taraftan milletimizin dertlerini paylaşarak azaltırken diğer taraftan da paylaşarak büyüteceğimiz mutluluklar olsun diye uğraştık, uğraşmaya devam ediyoruz" ifadesini kullandı.

"BU MİLLET, ALMANLARIN HAK ETTİĞİNDEN DAHA FAZLASINI HAK EDİYOR"

Türk milletinin tarih boyunca büyük başarılarda imzası olduğuna vurgu yapan Müezzinoğlu, "10 , 12 yıldır hep acıları, sıkıntıları azaltmaya diğer taraftan da mutluluklarımızı çoğaltmaya gayret ettik. Bundan rahatsız olanlar oldu. Bu milletin büyümesinden gelişmesinden, dünyayla yarışından rahatsız olanlar oldu. Biz onlar rahatsız olsa da o hedeflerden vazgeçmeyiz. Çünkü bu millet, Alman halkının hak ettiğinden daha fazlasını hak eden bir millet. Çünkü bu millet Almanların başardıklarından daha iyisini başarabilecek bir millet" şeklinde konuştu.

İnsanına ve milletine güvenen bir anlayışla hizmetlerine devam edeceklerini dile getiren Müezzinoğlu, "Daha iyinin, daha güzelin, daha doğrunun peşinde koşmaya devam edeceğiz. Kim hangi planı kurarsa kursun, hangi tuzağı kurarsa kursun biz hep beraber o tuzakların planların üstesinden geleceğiz. Kazılan kuyulara biz değil onlar düşecek" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler