Bu kez Bakan'ın gafları yazıldı

61'inci hükümetin adından en çok söz ettiren bakanı hiç şüphesiz İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin. Taraf Gazetesi bugün Gaf işleri bakanı başlığı ile Naim Şahin'in gaflarını yazdı.ERDOĞAN'IN KURMAY KADROSUNDAN61'inci hükümetin adından en çok söz ettiren b

Bu kez Bakan'ın gafları yazıldı

61'inci hükümetin adından en çok söz ettiren bakanı hiç şüphesiz İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin. Taraf Gazetesi bugün Gaf işleri bakanı başlığı ile Naim Şahin'in gaflarını yazdı.

ERDOĞAN'IN KURMAY KADROSUNDAN

61'inci hükümetin adından en çok söz ettiren bakanı hiç şüphesiz İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin. Ordulu eski bir kaymakam olan Şahin 1994 yılında görevinden istifa edip İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde Genel Sekreter Yardımcısı olarak çalışmaya başladığından beri Başbakan Erdoğan'ın kurmay kadrosu içinde yer alıyor. Uzun süre AKP genel sekreterliğini yürüten Şahin'i Başbakan iktidarın 9'uncu yılında İçişleri Bakanlığı'nın başına getirdi. O günden bu yana da Şahin her kritik olayda yaptığı gaflarla adından söz ettirmeyi başardı.

İşte İdris Naim Şahin'in kısa gaf tarihi:

NETİCE İTİBARİYLE YANMIŞTIR

Silvan Saldırısı: "Yangın, ya ateşle çıkar, ya bombayla çıkar, ya roketle çıkar, ya benzinle çıkar. Netice itibariyle yanmıştır, yakılmıştır. Sebebini araştırmak, sebebini söylemek bir şey ifade etmiyor"

HEDEFİ TAHMİN EDİYORUZ... HEDEF GÖZETİLMEDEN YAPILMIŞ

Kızılay'daki PKK saldırısı: Ankara Savcılığının, intikal eden ön bilgilere göre, 3 adet maalesef vatandaşımızın patlamadan dolayı can kaybına maruz kaldığı bilgisi var elimizde. Hedefi tabi eylemi yapan en iyi bilir. Ama bu eylemi yapanların hedefini ancak şimdilik tahmin edebiliyoruz(...) Hedef gözetmeden yapılan bir hedeftir.

SINIR ÖTESİ HAREKAT HER AN YAPILABİLİR

Kara Harekâtı: Görevlilerimiz sürekli karada hareket halindeler. Kara harekâtından kasıt, sınır ötesi bir kara harekâtı ise o tabii ki ayrı bir konu. Onun değerlendirmesi devam ediyor. Ama bizim kendi sınırlarımız dâhilinde kara harekâtımız, karadan kontrol, karadan suç ve suçlularla mücadelemiz devam ediyor. Sınır ötesi harekât da havadan olduğu gibi karadan da sınır komşumuz ülkeyle yapılan görüşmelere bağlı olarak her an yapılabilir." (Şahin'in bu açıklamasını Başbakan sürç-i lisan etmiş diyerek düzeltti)

BU İŞİN ŞAKASI OLMAZ, CİDDİSİ DE OLAMAZ

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ordu Şubesi ziyaretinde: "Bedel ağır ödendi. Bu bedeli yok sayamayız. Bu bedel çocuk Oyuncağı değil. Bu işin şakası olmaz. Bu işin ciddisi de olamaz, hiçbir şeyi olamaz"

BİZ DE Mİ ÇADIRDA MEKAN TUTALIM

Van depremi: Şahin, çadırkenti gezerken bir depremzedenin "Tatlı da geldi bugün" sözleri üzerine, "Ne tatlısı" diye sordu. Şahin, "Tulumba, baklava, bülbül yuvası" cevabı üzerine Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'e dönerek "Sayın Başkanım yani biz de bir çadırla burada bir mekan tutalım" dedi. Şahin, bir başka çadırın önünde de "Koskocaman sarayda oturuyorsunuz hiç gel dediğiniz yok" ifadelerini kullandı.

BİNLERCE PROFESÖRDEN BİR PROFESÖRDÜR

Kck tutuklamaları: Büşra hanım Türkiye'deki binlerce profesörden bir profesördür. Bu ülkede bütün profesörler tutuklanmış olsa merak eder sorabiliriz ama binlerce profesörden bir Profesör tutuklanmış olabilir. Binlerce kaymakamdan bir tanesi tutuklanmış olabilir, binlerce esnaftan bir tanesi tutuklanmış olabilir.

Kürt sorunu: Öyle bir dönemde yaşıyoruz ki, malesef uzaktan Çankaya'dan, Nişantaşı'dan, Etiler'den boğaza bakarak, denizi seyrederek, yeşilliklere bakarak, gökyüzüne bakarak kağıdı kalemi eline almış, muhtemelen de saatine göre içeceğini yudumlayarak yazı yazan birileri benim yaşadığım gerçeği, benim gördüğüm Hakkari'yi, Muş'u oradaki gerçeği farklı yazıyorlar. Kürt sorunu diyorlar. Sorun sorun diyorlar. Sorun ne? Ben arıyorum sorunu bulamıyorum.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler