Bu iddia MHP'yi çileden çıkardı

MHP'nin koalisyon ortağı olduğu 57. hükümet döneminde terör örgütü Abdullah Öcalan ile müzakere edildiği iddiası MHP'yi çok kızdırdı."MHP'nin iktidar ortağı olduğu 57. Hükümet döneminde İmralı ile müzakere edildi."Hem BDP, hem de AK Parti cephesinden gele

Bu iddia MHP'yi çileden çıkardı

MHP'nin koalisyon ortağı olduğu 57. hükümet döneminde terör örgütü Abdullah Öcalan ile müzakere edildiği iddiası MHP'yi çok kızdırdı.

"MHP'nin iktidar ortağı olduğu 57. Hükümet döneminde İmralı ile müzakere edildi."

Hem BDP, hem de AK Parti cephesinden gelen bu iddiaya MHP'nin tepkisi sert oldu. G

enel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "Alçakça bir plan sahneye konuluyor" dedi.

Yalçın, yazılı açıklamasında, AK Parti ve BDP için "Bunlar hilkat garibesi siyaset ikizleridir" tanımını yaptı.

AK Parti'nin, sinsi planlarını uygulayabilmek için MHP'yi siyaset hayatından silmeye çabaladığını öne süren Yalçın, bir başka amacın da "MİT-KCK denkleminde su yüzüne çıkan kirli işlerini ve ilişkilerini örtbas etmek" olduğunu ileri sürdü.

Yalçın, "Asılsız iddialarla MHP'yi sallayacağını zannedenler aldanmaktadır. Siyaseti ortaoyununa çeviren meddah ve kavukluların çabaları bir sonuç vermeyecek" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler