Bu dava Öcalan'ı özgür bırakacak!

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Ergenekon davasına ilişkin, "Bu davanın sonucu belli. Bu davanın bitmeyeceğini, sonuca ulaşmayacağını herkes görecek. Bu davanın sonucu şudur; bu iktidar Apo'ya af çıkarmak istiyor" dedi.CHP Grup Başkanvekili Muharrem

Bu dava Öcalan'ı özgür bırakacak!

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Ergenekon davasına ilişkin, "Bu davanın sonucu belli. Bu davanın bitmeyeceğini, sonuca ulaşmayacağını herkes görecek. Bu davanın sonucu şudur; bu iktidar Apo'ya af çıkarmak istiyor" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce ergenekon davasının amacına ilişkin iddialarını manşetine taşıdı. İnce, iddia ettiği sürecin nasıl işleyeceğini şöyle anlattı:

TUZUN KOKTUĞU YER
Ergenekon davasında her şey telefon konuşmaları üzerine dizayn edilmiştir. Türkiye artık tuzun koktuğu, her şeyin bittiği yerdedir. Yakında duruşmaları izlemeye gelen milletvekilleri için de 'Siz de terör örgütüne yardım ve yataklık ettiniz' diye dava açılırsa şaşırmayacağız.

İKTİDARIN DERDİ APO
Bu davaların bitmeyeceğini herkes biliyor. Şikeciler, Ergenekoncular, Balyozcular içeriye, bunların devamı da gelecek. Yani herkes kendisinden bir parçanın içeride olduğunu görecek, sonra da diyecek ki genel af çıkarıyoruz. Bunun amacı Apo'ya af çıkarmaktır. İktidarın derdi budur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler