BOMBA manşet ! Suikast mi ?

Ulusalcı gazete, Abdulah Gül'ün rahatsızlığıyla ilgili çok tartışılacak bir manşetle çıktı.Hacettepe Hastanesi'den 5 gündür tedavi gören Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ilk kez ev sahipliği yapacağı 30 Ağustos resepsiyonuna da katılamayacak. CHP'ye yakınlığıy

BOMBA manşet ! Suikast mi ?

Ulusalcı gazete, Abdulah Gül'ün rahatsızlığıyla ilgili çok tartışılacak bir manşetle çıktı.

Hacettepe Hastanesi'den 5 gündür tedavi gören Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ilk kez ev sahipliği yapacağı 30 Ağustos resepsiyonuna da katılamayacak. CHP'ye yakınlığıyla bilinen Yurt Gazetesi'nin iddiasına göre Gül bir suikast sonucu zehirlendi. 'Endonempatik hidrops bozukluğu' teşhisi konulan Gül'ün bir suikast sonucu zehirlendiği öne sürüldü.

İŞTE GAZETEDEKİ O HABER

Abdullah Gül kulak ağrısı nedeniyle Kırgızistan'daki Türk Konseyi Zirvesi toplantısını yarıda keserek apar topar Türkiye'ye döndü. 5 gündür Haccettepe Hastanesi'nde tedavi gören Gül'e, 'Endonempatik hidrops bozukluğu' teşhisi konuldu.

4444444.jpg

GÜL'ÜN DOKTORU ARADA

Ancak Yurt, Köşk'e çok yakın bir kaynaktan Abdullah Gül'ün zehirlendiği bilgisine ulaştı. Teşhisin hemen ardından Gül'ün özel doktorunun da Cerrahpaşa'da bir doktordan bilgi aldığı öğrenildi.

ŞEKER VE KALP YOKSA

Hastalığın iki günde düzelebileceğini söyleyen profesör, tedavi yönteminin yanlış olduğunu iddia etti. Profesör, 'Gül zehirlenmiş olabilir mi?' sorumuza 'Bu hastalık kalp ve şeker hastalığı olmayanlarda zehirlenmeyle görülür. Hacettepe Endonempatik hidrops bozukluğunun hemen ardından steorid tedavisi uygulamış. Steroid tedavisi 5 gün boyunca uygulanmaz. En fazla iki günde kesilmesi gereken bir tedavi şeklidir. Kaldı ki ilk teşhisi değerlendirmek için komisyon bile toplanmamış. Steorid son derece ağır bir tedavidir. Hastada daha sonra tansiyon, kilo, kafada basınç, şiddetli baş dönmesi ve aşırı asabiyet yapar. Bu yüzden Cumhurbaşkanı'nı 5 gün boyunca hastaneden çıkarmamış olabilirler ' dedi.

ZEHİRLENME OLASILIĞI YÜKSEK

Endonempatik hidrops bozukluğu hastalığının kendisine 'ataklar' şeklinde göstereceğini söyleyen profesör, 'Cumhurbaşkanı bu nedenle yere düşmüş olabilir. Baş dönmesi yapar ve hasta kendisini boşluğa basıyormuş gibi hisseder' dedi. Hastalığın kesin bir tedavisinin olmadığını söyleyen profesör, 'Cumhurbaşkanı zehirlenmiş olabilir mi' sorumuza ise 'Endonempatik hidrops bozukluğu, kalp ve şeker hastalıklarının yanı sıra zehirlenmeyle ortaya çıkan bir durumdur. Bildiğim kadarıyla Gül'ün kalp ve şeker rahatsızlığı yok.' dedi.

GÜL ARTIK KULAĞINI KULLANAMAYACAK

İç kulak hastalıkları konusunda uzman bir profesör için Cumhurbaşkanı Gül için 'Geliştirilen tüm tedavi yöntemleri hastalığa çözüm bulamayacak. Gelinen noktanın tedaviye olumlu sonuç vermesi mümkün değil. Bu nedenle Abdullah Gül maalesef hasta kulağını kaybedecek.' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset