Bizde anlayamadık!

MHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Osman Abanoz, 30 Mart Yerel seçimlerinin sonuçlarını değerlendirdi. En iyi çalışmayı kendilerinin yaptığını kaydeden Abanoz, “Kazanacağımıza inanmıştık. Nasıl oldu anlayamadık. Kimse birşey anlamadı bu işten” dedi. MHP

Bizde anlayamadık!
MHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Osman Abanoz, 30 Mart Yerel seçimlerinin sonuçlarını değerlendirdi. En iyi çalışmayı kendilerinin yaptığını kaydeden Abanoz, “Kazanacağımıza inanmıştık. Nasıl oldu anlayamadık. Kimse birşey anlamadı bu işten” dedi.
 
MHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Osman Abanoz 30 Mart Yerel Seçimleri’nin Trabzon’daki sonuçlarını değerlendirdi. Siyasi Partilerin adayları arasında en iyi çalışmayı kendisinin yaptığını ifade eden Abanoz, “Ortalama 30 resmi kurum varsa 25’ine gittim. Diğer adaylar 5’ine bile gitmedi. Çalışmayı geceli gündüzlü yürüttük. Ancak bu kadar olur. 150 bin broşürüm dağıtıldı. Neticede beni tanıyan tanımayan herkes ‘tamam kazandın’ diyordu. Anketlerde yüzde 45’in üzerinde çıkıyorduk.
 
Ama seçim sonuçları açıklanınca ne olduğunu anlayamadık. Demek ki hakkımızda hayırlısı buymuş” ifadelerine yer verdi.  Halkın verdiği karara saygı duymaktan başka yapacakları bir şey olmadığını ifade eden Abanoz, “Nasip böyleymiş. Biz hizmete talip olduk ve bize yakışanı yaptık. Halkımızın takdirine saygılıyız. Seçim bu kazanmak da var, kaybetmek de var. Bana göre ben yapmam gerekeni yaptım partim de yaptı. Şimdiye kadar MHP’nin hiç belediye meclis üyesi olmadığı yerde 7 tane meclis üyesi çıkarmak bile bence büyük başarıdır. Ama bu yerel seçimler aday yarışına sahne olmadı. Türkiye genelindeki konjonktür bu sonuçları ortaya çıkardı. Kimse bir şey anlamadı bu işten. Son başbakanın genel politikası vatandaşta bir algı yarattı. Vatandaşta farklı bir algı oluştu.
 
Yerel seçim havasından ziyade genel seçim havası vardı. Adayların yarışından ziyade genel seçim havası oluştu. Başbakan’ın, ‘Beni kurtarın bana komplo kuruldu’ tezi vatandaş nezdinde tuttu. Ama çalışma bakımından bizden daha fazla çalışan olmadı. Ben bana yakışanı yaptım. Bütün riskleri alarak geceli gündüzle aday nasıl çalışır bunu gösterdik. Ama her şeye rağmen hayat devam ediyor. Seçimin sonucunu kabul etmekten başka bir şey beklemiyoruz. Kazananlara başarılar diliyoruz” diye konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset