Biz icraatın adresiyiz

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Mazhar Yıldırımhan Trabzonluları dinlemeye devam ediyor. Trabzon sokaklarını arşınlayan Yıldırımhan, vatandaşlarla dertleşerek isteklerini dinliyor.Yaşamı boyunca şehrimize ve milletimize daha fazla hizmet etmenin

Biz icraatın adresiyiz

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Mazhar Yıldırımhan Trabzonluları dinlemeye devam ediyor. Trabzon sokaklarını arşınlayan Yıldırımhan, vatandaşlarla dertleşerek isteklerini dinliyor.

Yaşamı boyunca şehrimize ve milletimize daha fazla hizmet etmenin mücadelesini verdiğini kaydeden Yıldırımhan, "Trabzon'da genciyle, yaşlısıyla, fakiriyle zenginiyle halkımızın tamamıyla bütünleştik. Şehrimizin her türlü sorunlarını yakından biliyoruz.AK Parti hizmetin ve icraatın tek adresidir. On iki yıllık iktidarımız boyunca Trabzon her alanda en büyük hizmetleri AK Parti iktidarlarıyla kazanmıştır. Halen devam etmekte olan dev projelere önümüzdeki dönemde yenileri ilave edilecektir. Biz halkımıza yaptıklarımızı şahit tutuyoruz." dedi.

img_3751-001.jpgKARNIMIZDAN KONUŞMUYORUZ

Hiçbir şey üretmeyen ve hiçbir icraat ortaya koyamayan muhalefet bizi eleştiriyor diyen Yıldırımhan, "Biz karnımızdan konuşmuyoruz, yaptıklarımız ortada, milletimiz yaptıklarımızı görüyor ve biliyor. her seçimde olduğu gibi 7 Haziran seçimlerinde de milletimiz gerekli vefayı gösterecek ve inşallah Trabzon'da AK Parti'ye 6-0'ya taşıyacaktır. Temennimiz budur. AK Parti'nin yaptıklarına hayali erişemeyenler sadece karalama politikası izliyorlar. Bu politikadan bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da sonuç almaları mümkün değildir." şeklinde konuştu.

HALKIMIZIN VEKALET GÖREVİNE HAZIRIM

Konuşmasının son bölümünde nasıl bir milletvekili profili ortaya koyacağına değinen Yıldırımhan, "İnşallah önümüzdeki dönemde kazandığımız birikim, tecrübe, hizmet kapasitemizle şehrimize ve halkımıza büyük hizmetler sunacağız. Halkını kucaklayan arandığında ulaşılabilen ve herkesin derdiyle ilgilenen bir milletvekili olacağım. Bunun için her türlü donanıma sahibim ve hizmete hazırım." ifadelerine yer verdi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler