Bıyıklıoğlu: "Sonuna kadar varız"

AK Parti Trabzon milletvekili adayı Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu Akçaabat’ta esnafı gezerek destek istedi. Akçaabat’ta büyük bir hoş görüyle karşılanan Bıyıklıoğlu vatandaşlardan destek sözü aldı. Esnaf ziyaretlerinde halkla diyolaglar kurarken vatandaşlar

Bıyıklıoğlu: "Sonuna kadar varız"

AK Parti Trabzon milletvekili adayı Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu Akçaabat’ta esnafı gezerek destek istedi.

 

Akçaabat’ta büyük bir hoş görüyle karşılanan Bıyıklıoğlu vatandaşlardan destek sözü aldı. Esnaf ziyaretlerinde halkla diyolaglar kurarken vatandaşlar “Ölümüne AK partiliyiz. AK partiyle sonuna kadar varız” şeklinde konuşmaları Bıyıklıoğlu’na güven verdi. Bu diyalogun ardından Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, “Halkımız için en iyisini yapıp onlara en iyi hizmeti vermek için gecemizi gündüz yapacağız. Burada hizmet etmek için varız” şeklinde konuştu. Bu arada Akçaabat gezintisinde Bıyıklıoğlu’na AK parti il yönetim kurulu üyesi Çağlayan Odabaşı ve Akçaabat ilçe başkanı Osman Çavuş eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset