Bıyıklıoğlu sonuçlar açıklanmadan başbakanı...

HABER61.NET-HABERSERVİSİ-AK Parti Trabzon Milletvekilli Aydın Bıyıklıoğlu, 12. Cumhurbaşkanlığını belirlemeye doğru gittiğimiz şu saatlerde haber61.net haber servisine önemli açıklamalar yaptı. 'ŞİMDİDEN MİLLETİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ' 2Cumhurbaşkanlığı seçi

Bıyıklıoğlu sonuçlar açıklanmadan başbakanı...

HABER61.NET-HABERSERVİSİ-

AK Parti Trabzon Milletvekilli Aydın Bıyıklıoğlu, 12. Cumhurbaşkanlığını belirlemeye doğru gittiğimiz şu saatlerde haber61.net haber servisine önemli açıklamalar yaptı. 

'ŞİMDİDEN MİLLETİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ'

 2Cumhurbaşkanlığı seçimleri milletimiz için hayırlı olsun' ifadeleriyle konuşmasına başlayan Bıyıklıoğlu ' Milletimiz kendisine hizmet eden kendisini ileri taşıyacak olan başbakanımıza gerekli teveccüyü gösterecektir. Türkiye yeni bir döneme girdi bu tüm müesseseleri ile devleti yönetecek iradeninde kendi iradesi olmasını istiyor. Başbakanımız buradan başarı ile çıkacaktır vatandaşımızıa şimdiden teşekkür ederiz' dedi.

TRABZON'DAN % 70 BEKLENİYOR

Süreci değerlendiren Bıyıklıoğlu Trabzon'dan % 70 lik bir oy oranını beklediğini söyleyerek konuşmasını şöyle tamamladı;
"Türkiye bu süreçte derdine derman olan bir başbakanı tanıdı dolayısıyla vefa borçlu tahmin ediyorum ki Trabzon'da bu vefa borcunun % 70 ler civarında gösterecektir. Bir kaç saat sonuçları almış olacağız. Türkiye geneli içinde tek turda yeterli oyu almış olacağımızı düşünüyorum" 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset