Birlikte başardık, yine de başarmaya devam edeceğiz

Ak Parti iktidarı döneminde sağlık alanında yapılan devrim niteliğindeki çalışmalarla halkın memnuniyetinin %76 gibi çok yüksek oranlara ulaşmasında büyük katkısı olan Prof.Dr. Nihat Tosun’ “Yeni Türkiye Güçlü Trabzon” için çalışmalarına aralıksız devam e

Birlikte başardık, yine de başarmaya devam edeceğiz

Ak Parti iktidarı döneminde sağlık alanında yapılan devrim niteliğindeki çalışmalarla halkın memnuniyetinin %76 gibi çok yüksek oranlara ulaşmasında büyük katkısı olan Prof.Dr. Nihat Tosun’ “Yeni Türkiye Güçlü Trabzon” için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Sağlık Bakanlığında en uzun süre müsteşarlık yaparak tarihe geçen Prof. Dr. Nihat Tosun: “Bu başarıları başta kurucu genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ve eski Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Recep Akdağ’ın gayretleri ile birlikte başardık” dedi.

İnsanımızın merhameti ve kadir şinaslığından  dolayı en uzak coğrafyada yer alan bir Haiti  depreminden Japonya ki tusunamiye, Pakistan’da ki felaketten İran’ da ki depreme kadar  en kısa zamanda müdahale eden ve her türlü insani ihtiyaçlarını karşılayan bir ülke konumuna geldiklerini söyleyen Prof.Dr.Tosun “Bütün bunları birlikte başardık, Cenab-ı Allah nasip ederse başarmaya devam edeceğiz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset