"Bir tane Trabzonspor'umuz var!"

AK Parti Trabzon milletvekili adayı, TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar ve beraberinde Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, İl başkanı Dr. Adnan Günnar, milletvekili adayı Yunus Karebela ile Trabzon’un Yeşiltepe Mahallesi’nde bulunan seçim bürosunun açılı

"Bir tane Trabzonspor'umuz var!"

AK Parti Trabzon milletvekili adayı, TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar ve beraberinde Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, İl başkanı Dr. Adnan Günnar, milletvekili adayı Yunus Karebela ile Trabzon’un Yeşiltepe Mahallesi’nde bulunan seçim bürosunun açılışına katıldı.

Burada partililere hitaben bir konuşma yapan Bayraktar,muhalefet partilerini eleştirerek, “Muhalef ne diyor, CHP’nin söylediği nelerdir, diğer partiler neler söylüyor, iktidara geldiği süreler içerisinde taş üstüne taş koymayan aynı yaban arısı gibi kendisinden önce gelen iktidarların yaptığı birikimleri, hizmetleri tüketen siyasi olgu şimdi çıkıp iktidara gelemeyeceği için bol kesen atıyor. Olmayacak vaatlerde bulunuyor. Yapılanları kötülüyor, yapılacaklara ise çamur atıyor. Trabzonspor için de aynı şeyleri söylüyorlar. Birileri, gece duaya kalkıp Trabzonspor inşallah şampiyon olmaz da AK Parti buradan oy alma diyor. Yazıktır günahtır, bizim bir tane Trabzonspor’umuz var. Trabzonspor siyaset üstüdür. Sadri Şener sağ olsun oda dün açıklama yaptı.

Trabzonspor’u siyasetçiler ağzına dolamasın. Trabzonspor’a herkes yardım etsin. Kim gibi Sayın Başbakan gibi, kim gibi devlet bakanımız Faruk Özak gibi, Akyazı projesi gibi. Şimdi Akyazı’yı engellemek isteyenler avuçlarını yalayacaklar. Yatırımların önünü kesmek isteyenler dünyanın neresinde başarılı oldular. Bugün dünyanın her tarafında önemli şehirlerde deniz dolgusu yapılarak arazi kazanılıyor. Trabzon’umuzun güneyi dağ, eğer Trabzon da ikinci bir yol yapılmasaydı Trabzon’u şehir olarak ona buna söylemeye yüzümüz olmazdı. Trabzon bugün şehir olarak fotoğraf verebiliyorsa bunların sayesinde olmuştur. Burada 1 milyon metre kare alan daha doldurularak dünyanın en modern stadını yapacağız. dedi

Konuşmanın ardından Bayraktar vatandaşlarla bir süre görüşerek çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset