Binali'dan Kılıçdaroğlu’na bilet!

 AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na hızlı tren bileti jesti yaptı. Eskişehir mitingine hızlı trenle daha rahat gideceğini her fırsatta söyleyen Yıldırım, Twitter üzerinden de bilet fotoğrafı paylaşarak "Sayın Kıl

Binali'dan Kılıçdaroğlu’na bilet!
 
AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na hızlı tren bileti jesti yaptı. Eskişehir mitingine hızlı trenle daha rahat gideceğini her fırsatta söyleyen Yıldırım, Twitter üzerinden de bilet fotoğrafı paylaşarak "Sayın Kılıçdaroğlu, açıldığı günden bu yana 20 milyon insanımızı taşıyan hızlı treni lütfen kullanın, biletiniz hazır" yazdı.
 
Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik eski Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu yüksek hızlı trene binmeye davet etti. Kılıçdaroğlu’nun Eskişehir mitingine hızlı trenle daha rahat gideceğini her fırsatta söyleyen Yıldırım, “Karayolu trafiği yoğun olabilir. Hızlı tren ile çok daha rahat ve hızlı gidersiniz” diye konuştu. Kılıçdaroğlu’nun biletini hazırlayan Yıldırım, “Hizmetleri parti ayrımı gözetmeksizin tüm vatandaşlarımızın rahatı için yapıyoruz. İzmir’de yaptığımız Konak tüneli açılır açılmaz geçen CHP seçim aracını görünce nasıl mutlu olduysak, Kılıçdaroğlu’nun hızlı treni kullanmasından da aynı şekilde mutlu oluruz. Hizmetlerimiz tüm halkımız içindir. Çekinmesine gerek yok” ifadelerini kullandı.
bilet.jpg
 
TWİTTER’DAN BİLET FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI
 
Twitter hesabından Kılıçdaroğlu’na seslenen Yıldırım, "Sayın Kılıçdaroğlu, açıldığı günden bu yana 20 milyon insanımızı taşıyan hızlı treni lütfen kullanın, biletiniz hazır" diyerek CHP lideri adına aldığı biletlerin fotoğrafını paylaştı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 2011 seçimlerinde "AK Parti’nin reklamı olur" diye YHT ile yapacağı Eskişehir yolculuğunu iptal etmiş Eskişehir’e özel uçakla gitmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler