Binali Yıldırım’dan Küçükmenderes turu

Cumhurbaşkanı başdanışmanı, İzmir birinci bölge birinci sıra milletvekili adayı Binali Yıldırım, İzmir'in ikinci bölgesinde Küçükmenderes bölgesini ziyaret etti.Ak Parti İzmir il başkanlığı tarafından Adnan Menderes Hava limanında karşılanan Binali Yıldır

Binali Yıldırım’dan Küçükmenderes turu

Cumhurbaşkanı başdanışmanı, İzmir birinci bölge birinci sıra milletvekili adayı Binali Yıldırım, İzmir'in ikinci bölgesinde Küçükmenderes bölgesini ziyaret etti.

Ak Parti İzmir il başkanlığı tarafından Adnan Menderes Hava limanında karşılanan Binali Yıldırım saat 15.00'te Menderes ilçesinde, saat 17.00'de Selçuk'ta, saat 19.00'da Ödemiş ilçelerinde ziyaretlerde bulundu.

Ödemiş'te Ak Parti ilçe merkezi önünde ilçe başkanı Halil Demir ve coşkulu partililer tarafından karşılanan Binali Yıldırım burada bir konuşma yaptı.

Binali Yıldırım şunları ifade etti: "Bu akşam vaktinde burada bir arada olmak beklemeniz bir şeyi ifade ediyor. İzmir için Ödemiş için hizmete devam edeceğiz. Halil başkan, Mahmut başkan milletvekili adaylarımız İzmir için Ödemiş için çalışacağız. 1 Kasım'a 35 gün İzmir'in plakası kadar gün var. Bu 35 günde gece gündüz çalışacağız. İzmir'de, Ödemiş'te yeniden tarih yazmaya var mısınız? İzmir'de çalışmaya Ödemiş'te başlatıyoruz. Türkiye'nin bağımsızlığı İzmir'de ilan edilmiştir. Efelerin diyarıdır Ödemiş'tir. İstiklal savaşında düşmana karşı mücadele eden ordumuza uçak alıp destek vererek tarihe geçen yerdir Ödemiş. 1 Kasım günü teröre cevap verilecek gündür. 7 Haziran'da barışa bir şans verelim diye ortaya çıkanlar bugün terör örgütünün emrine girmekten kendilerine koruyamadılar. İyi sınav veremediler. Demokrasinin gücünü silah karşısında koruyamadılar. O halde birliğimizin beraberliğimizin olmazsa olmazı askerimizi de polisimizi de şehit eden, şehitlerin kanı ile sulanmış bu toprakların insanları olarak kanlı terör örgütü ile mücadele eden askerimize polisimize Allah güç versin. Hepimizin düşünesi, rengi farklı olabilir ama hepimiz kardeşiz. Şunu unutmayalım gözlerimden akan yaşın rengi hep aynıdır. Bu ülkenin insanlarının gözyaşının durması için bir olacağız diri olacağız birlikte büyük Türkiye olacağız. 7 Haziran'dan sonra muhalefet partileri kendilerine verilen görevi yerine getirmedi. Biri ilk günden koalisyon olmayız, seçime gitmeyiz hiçbir şey yapmayız dedi. Ana muhalefet partisi iyi sınav veremedi" dedi.

Ödemiş'ten sonra Kaymakçı beldesinde duran Binali Yıldırım burada da Kaymakçılı vatandaşlara teşekkür etti.

Binali Yıldırım, "Kaymakçı 2002 yılından bu yana bize büyük destekler verdi. Bakanlık dönemimde nerede olursam olayım yanımda oldunuz. Şahsıma ve partimize verdiğiniz desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. 7 Haziran'da vatandaşımız yani sizler partilere bir görev verdiniz. Bir araya gelin hükümet kurun sorunları çözün dediniz. Ama muhalefet partileri verdiğiniz görevi yerine getiremedi. Hele HDP barışa bir şans verin dedi barış için her türlü fedakârlığı yaparız dedik ama tekrar terör olayları yaşanıyor milletvekilleri de terörün yanında yer aldı. Çözüm demokrasidir. Yapacak çok işimiz var. Bundan sonra 1 Kasım'dan sonra da Ödemiş Bayındır Kiraz bölünmüş yolunu yeniden takip edeceğiz. Tren yolu projesini yapacağız. Yatırımlar şaha kalkacak."

Kaymakçı'dan sonra Çaylı beldesi meydanında Çaylılara konuşan Binali Yıldırım geçen hafta yaşanan sel felaketinden dolayı geçmiş olsun dileklerini sundu.

Yıldırım, "Çaylı beraberinde Kaymakçı geçen hafta bir afat yaşadı. İlk andan itibaren valimiz, kaymakamımız, Ödemiş Belediye başkanlığımızın ekipleri bölgemizde oldu. Allaha şükür can kaybı olmadı gelen mala gelsin devletimiz yaraları sarar. Ama can maalesef geri gelmiyor. Devlet her zaman yaralı sarmaya muktedirdir. Önemli olan birliğimizin zarar görmesidir" dedi.

Daha sonra Beydağ ilçesine geçen Binali Yıldırım burada da ilçe meydanında kısa bir konuşma yaptı.

Binali Yıldırım, "Beydağ bize bizde Beydağ'a ısınıyoruz. 7 Haziran'da verdiğiniz desteğe çok teşekkür ediyorum. Beydağ İzmir'in en uzak ilçesi olarak geçiyor. Bizde uzaklar yoktur 1 Kasım'dan sonra teşekkür ziyaretimi ilk Beydağ ilçemizden yapacağım. Sizlerden de önümüzdeki 35 gün içinde gece gündüz çalışmanızı istiyorum. Gece yarısı bizleri beklediğiniz için teşekkür ederim Allah'a emanet olun" dedi.

Binali Yıldırım’dan Küçükmenderes turu

Binali Yıldırım’dan Küçükmenderes turu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset