Beraber yürüdük biz bu yollarda

Yaklaşan Genel Seçimler için Milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Hakan Usta, Başbakan’ın nerede görev verirse orada görev yapacağını belirtti. Usta “değerli Trabzonlular… Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan7ın büyük bir cesaret ve azimle çıktığı bu k

Beraber yürüdük biz bu yollarda

Yaklaşan Genel Seçimler için Milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Hakan Usta, Başbakan’ın nerede görev verirse orada görev yapacağını belirtti.

Usta “değerli Trabzonlular… Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan7ın büyük bir cesaret ve azimle çıktığı bu kutlu yolda “2023-Büyük Türkiye) hedefine milli birlik ve bütünlük içersinde hep beraber Allah’ın izni ve yardımıyla ulaşacağımızdan zerre kadar şüphe duymuyorum. “Biz korkuyla değil cesaretle yola çıkarız” Bütün Gençliğe, halkımıza, Sayın Başbakanımızı anlatacağız. Tanımayanları tanıştıracağız, desteği arttıracağız. Büyüklerim, kardeşlerim, zaman oturup seçimi bekleme, sadece gidip oyumuzu kullanma zamanı değildir.

Tanımayanları tanıştırma, yanlış tanıyanlara doğruyu güzel bir şekilde anlatıp, bu yolda birlik beraberlik içersinde olma zamanıdır. Hedefe omuz omuza yürüme zamanıdır Büyük cihan padişahı Fatih Sultan Mehmet han iki büyük ili feth etmiş. Biri İstanbul, diğeri Trabzon Bu güzel topraklarda Ak parti saflarında aday olmak bana büyük mutluluk veriyor” şeklinde konuştu.

Hakan Usta ayrıca İstiklal Marşı’nın 90. Yıl dönümü münasebetiyle Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde düzenlenecek olan Nihat Hatipoğlu’nun da katılacağı geceye tüm Trabzonluları davet etti.

HAKAN USTA KİMDİR?

15.04.1971 tarihinde Trabzon ‘da doğdu. K.T.Ü  Fatih Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümünü bitirdi. 2003 yılında Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğüne AK Parti Döneminde geçiş yaparak Trabzon İli gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde şube müdürü olarak göreve başladı. 10.03.2011 tarihinde milletvekili aday adaylığı için bu görevimden istifa etti.

Hakan Usta Trabzon spor kamuoyunun yakından tanıdığı bir isim olarak tanınıyor.

Trabzon Gençlik Hareketi ve Kültür Derneği başkanı, Necmiatispor kulübü ikinci başkanı ASKF Üst kurul delegesi olan Hakan Usta’nın, KTÜ Nörolöji Bölümünde Asistan  Dr .Elmas Usta ile evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset