Belediyeler Çarşıbaşı'nda...

Öğretmenevinde Çarşıbaşı Belediye Başkanı Çoşkun Yılmaz'ın ev sahipliğinde yapılan toplantıya Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Çelik, AK Parti Merkez İlçe Başkanı

Belediyeler Çarşıbaşı'nda...

Öğretmenevinde Çarşıbaşı Belediye Başkanı Çoşkun Yılmaz'ın ev sahipliğinde yapılan toplantıya Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Çelik, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Büyükaydın, AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Zekeriya Karaçengel ve AK Partili ilçe ve belde belediye başkanları katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, AK Partili belediye başkanlarını Çarşıbaşı'nda ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade ederek "Yapacak olduğumuz toplantının şehrimize ve belediyelerimize katkı sağlamasını diliyorum" dedi.

AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar ise belediyelerin başarısı için koordinasyonun önemli olduğunu belirterek "Halkımıza daha iyi hizmet sunabilmek için belediyelerimizin birlik ve beraberlik içerisinde uyumlu çalışması başarının birinci önceliğidir. Bunu da Trabzon'da gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise Trabzon Belediyesi'nin “abi” belediye olarak tüm ilçe ve belde belediyelerine siyasi parti ayrımı yapmaksızın destek verdiğini kaydederek, "AK belediyecilikle şehrimizi, ülkemizi, ilçelerimizi beldelerimizi buluştururken, hep beraber çalışıyoruz. Bu anlayışla beraber karşılıklı istişarelerle, neleri nasıl gerçekleştireceğimizi, nasıl tamamlayacağımızı, merkezi hükümetimizle ilgili taleplerimizi milletvekillerimize ve bakanlarımıza ileterek beraber istişare yapacağız. Büyük fedakarlıklarla yapmaya çalıştığımız belediyecilik hizmetlerinin halkımızın yaşam düzeyine ve sosyal hayatına çok önemli katkılar sağlayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle hizmetlerimizin bundan sonra da halkımıza en iyi şekilde yansıması için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset