Belediye Meclisi'nde seçim yapıldı

Trabzon Belediye Meclisi, görev süreleri dolan meclis başkanvekili, encümen üyelikleri ve komisyon üyelikleri için seçim yaptı.Gizli oylamayla yapılan seçimlere göre Meclis birinci başkanvekilliğine Nusret Onur ve ikinci başkanvekilliğine Mustafa Beyazlı

Belediye Meclisi'nde seçim yapıldı

Trabzon Belediye Meclisi, görev süreleri dolan meclis başkanvekili, encümen üyelikleri ve komisyon üyelikleri için seçim yaptı.

Gizli oylamayla yapılan seçimlere göre Meclis birinci başkanvekilliğine Nusret Onur ve ikinci başkanvekilliğine Mustafa Beyazlı yeniden seçildi. 

Meclis katip üyeliklerine de Sezgin Yılmaz, Ahmet Yılmaz asıl, Halil İbrahim Demirtaş ve Halük Nihat Çakırca ise yedek üyeliklere seçildi.

Encümen üyeliklerine Yusuf Yazıcı, Nihat Demir ve Halil İbrahim Demirtaş seçilirken İmar komisyonuna Seyfullah Kınalı, Temel Hatipoğlu, Necati Armutçu, İsmail Sağlam ve Müslim Hamzaçebi seçildi.

Plan ve Bütçe Komisyonuna Nejdet Albayrak, Saadet Çoban, Hüseyin Canım, Fikriye Eskici ve Yusuf Erden seçildi. Kültür Çevre Turizm ve Spor Komisyonu'na ise Nihat Demir, Hüseyin Canım, Saadet Çoban, Mustafa Büyükhellaç ve Ahmet Yılmaz, Ulaşım ve Trafik Komisyonu'na ise Necati Armutçu, Eyüp Kitapçı, Sezgin Yılmaz, Ömer Dayı ve Mustafa Büyükhellaç seçildi. Kadın Erkek Eşitliği Komisyonuna ise Sezgin Yılmaz, Saadet Çoban, Nusret Onur, Fikriye Eskici ve Haluk Nihat Çakırca seçildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset