Belediye Başkanı öldü

Bilecik'in Osmaneli ilçesinin Adalet ve Kalkınma Parti'li Belediye Başkanı evli, 3 çocuk babası Selahattin Çetintaş, geçirdiği kalp krizi sonucunda yaşamını yitirdi.Osmaneli İlçesi'nden bugün Bilecik'e gelerek İl Genel Meclisi Salonu'nda düzenlenen "Bilec

Belediye Başkanı öldü

Bilecik'in Osmaneli ilçesinin Adalet ve Kalkınma Parti'li Belediye Başkanı evli, 3 çocuk babası Selahattin Çetintaş, geçirdiği kalp krizi sonucunda yaşamını yitirdi.

Osmaneli İlçesi'nden bugün Bilecik'e gelerek İl Genel Meclisi Salonu'nda düzenlenen "Bilecik'in Turizminin Geliştirilmesi" konulu bir toplantıya katılan 54 yaşındaki Selahattin Çetindaş, akşam saatlerinde makam arabasıyla ilçeye dönerken Bayırköy beldesi yakınlarında fenalaştı.

Şoförü otomobille Çetintaş'ın Osmaneli Devlet Hastanesi'ne götürdü. İlk müdahalesi acil serviste yapılan ve kalp krizi geçirdiği belirlenen Çetintaş, daha sonra 112 ambulansıyla Bilecik Devlet Hastanesi'ne sevk edtildi.

Yolda kalbi duran Çetintaş getirildiği Bilecik Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. İki dönemdir Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Osmaneli Belediye Başkanı olarak görevini sürdüren Çetintaş'ın ölümü üzüntü ile karşılandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset