BDP'yi Tatlıses paniği sardı!

Geçtiğimiz hafta Diyarbakır'da basın açıklaması düzenleyen BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, saldırıda BDP'lilerin tutuklanmasının komplo olduğunu savunmuştu. Bugün ise BDP Genel Başkan Yardımcısı Meral Danış Beştaş basın toplantısı düzenleyerek, Par

BDP'yi Tatlıses paniği sardı!

Geçtiğimiz hafta Diyarbakır'da basın açıklaması düzenleyen BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, saldırıda BDP'lilerin tutuklanmasının komplo olduğunu savunmuştu. Bugün ise BDP Genel Başkan Yardımcısı Meral Danış Beştaş basın toplantısı düzenleyerek, Parti Meclis üyesi Ruşen Mahmutoğlu'na yöneltilen 3 suçlamanın bulunduğuna dikkat çekti. 

Beştaş, "Ruşen'e yöneltilen 3 suçlama var. Olayın faili olduğu belirtilen Abdullah Uçmak'ın evinin yakınlarındaki bir ankesörden çağrı bırakılmış. Ama konuşma olmamış. Bunun yanında mailine bir mail atılmış. Ancak mailin atılması ve okunması arasında geçen süre 1 saniye. Mail adresi bir ilaç kupürünün üzerinde bulunmuş. Bunun nasıl olduğunu kendisi de bilmiyor. Medya'nın bu anlamda bilgisiz olduğu ortadadır. Ismarlama haber yapılıyor." iddiasında bulundu.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'e yönelik saldırının ardından aralarında BDP parti meclis üyesi Ruşen Mahmutoğlu'nun da aralarında bulunduğu 4 kişinin tutuklanması BDP cephesinde paniğe oldu. Tatlıses'in, AK Parti aday adaylığı için başvuruda bulunması ve Güneydoğu'da ciddi bir oy potansiyelinin olması nedeniyle BDP üst üste açıklamalar yapıyor. BDP Genel Başkan Yardımcısı Avukat Meral Beştaş Danış, tutuklamanın Tatlıses olayı ile ilgili olmadığını öne sürerek, BDP parti meclis üyesi Ruşen Mahmutoğlu'nun örgüt üyeliğinden tutuklandığını, medyanın bu konuda bilgisiz olduğunu savundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset