BDP'liler yasayı deldi!

Meclis Genel Kurulu'nda kadın milletvekillerinin pantolon giymesine olanak sağlayan Türkiye Büyük Millet Meclisi İçtüzüğünde Değişiklik Yapılmasına Dair İçtüzük Teklifi görüşülüyor.UYARI ALMADITeklif üzerindeki görüşmeler sırasında Leyla Zana pantolon ile

BDP'liler yasayı deldi!

Meclis Genel Kurulu'nda kadın milletvekillerinin pantolon giymesine olanak sağlayan Türkiye Büyük Millet Meclisi İçtüzüğünde Değişiklik Yapılmasına Dair İçtüzük Teklifi görüşülüyor.

UYARI ALMADI

Teklif üzerindeki görüşmeler sırasında Leyla Zana pantolon ile Genel Kurul Salonu'na girdi. Zana'nın siyah pantolon ve turuncu renkte bir ceket giymesi dikkat çekti. Zana, kıyafeti nedeniyle herhangi bir uyarı almadan milletvekili sıralarındaki yerine oturdu.

TUNCEL'DE PANTOLONLA GELDİ

Bu arada Zana'ın ardından bir başka vekil Meclis Genel Kurulu'na pantolonla geldi. Halkların Demokratik Partisi (HDP) Genel Başkanı Sebahat Tuncel pantolon ile Genel Kurul Salonu'na geldi. Tuncel'in siyah pantolan ve siyah çeket tercih etmesi dikkat çekti.

DAHA ÖNCE DE NİMET BAŞ KISA BİR SÜRE İÇİN GİRMİŞTİ

TBMM'nin yeni içtüzüğünde pantolon yasağını ilk delen Nimet Baş olmuştu. AK Parti İstanbul Milletvekili Nimet Baş, sadece yoklama kağıdı vermek için kısa bir süre Genel Kurul salonuna pantolonla girmişti.

pantolon-teklifi-gecmeden-zana-pantolon-ile-genel-5303425_2092_b.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset