BDP'li yönetici ölü bulundu!

Adana’da evinde yalnız yaşayan Barış ve Demokrasi (BDP) Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi 58 yaşındaki Hasan Hüseyin Reyhan evinde ölü bulundu.Merkez Yüreğir İlçesi'nde oturanlar, komşuları Hasan Hüseyin Reyhan’dan bir süre haber alamayınca şüphelenerek

BDP'li yönetici ölü bulundu!

Adana’da evinde yalnız yaşayan Barış ve Demokrasi (BDP) Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi 58 yaşındaki Hasan Hüseyin Reyhan evinde ölü bulundu.

Merkez Yüreğir İlçesi'nde oturanlar, komşuları Hasan Hüseyin Reyhan’dan bir süre haber alamayınca şüphelenerek evi kontrol etmek istedi. 8 numaralı evin kapısını çalan komşuları cevap alamayınca açık olan pencereden içeri bakan komşuları, Reyhan’ı banyo kapısı önünde hareketsiz ve çıplak olarak yattığını görünce polise ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İhbar üzerine gelip eve giren sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Hasan Hüseyin Reyhan’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Kalp hastası olduğu belirtilen Reyhan’ın ölümü şüpheli bulundu. 1 çocuk babası emekli avukat olan Reyhan’ın, yalnız yaşadığı, ayrıldığı eşinin yurt dışında olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler