BDP'de kritik toplantı!

Yarın Çankaya Köşkünde Cumhurbaşkanı Abdullah Gülle görüşecek olan BDP'liler, bu kritik görüşme öncesinde BDP Genel Merkezi'nde toplantıya girdi. BDP'liler toplantıda, hem yarınki görüşmede Cumhurbaşkanı Gül'e sunacakları formül üzerinde çalışıyor hem de

BDP'de kritik toplantı!

Yarın Çankaya Köşkünde Cumhurbaşkanı Abdullah Gülle görüşecek olan BDP'liler, bu kritik görüşme öncesinde BDP Genel Merkezi'nde toplantıya girdi. BDP'liler toplantıda, hem yarınki görüşmede Cumhurbaşkanı Gül'e sunacakları formül üzerinde çalışıyor hem de hangi şartlarda Meclis'e girebileceklerini konuşuyor.

BDP Genel Merkezi'ndeki toplantıda, hükümet kanadından gelecek olası bir görüşme önerisi içinde çalışmalar yürütülüyor. Hükümetle olası bir görüşme halinde masaya neler getirileceği toplantının ana gündem maddelerinden biri.

Genel Merkez'deki toplantıya Selahattin Demirtaş, Sırrı Süreyya Önder, Şerafettin Elçi, Ertuğrul Kürkçü ve Filiz Koçali gibi isimler katılıyor.       

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler