BDP heyeti Kandil'e gitti

 Terör örgütü üyelerinin Türkiye topraklarından geri çekilmesine ilişkin, örgüt elebaşı Abdullah Öcalan'ın KCK yetkililerine yazdığı mektubu ulaştırmak amacıyla Erbil'e gelen Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) heyeti Kandil'e gitti. BDP Genel Başkan Yardımc

BDP heyeti Kandil'e gitti

 

Terör örgütü üyelerinin Türkiye topraklarından geri çekilmesine ilişkin, örgüt elebaşı Abdullah Öcalan'ın KCK yetkililerine yazdığı mektubu ulaştırmak amacıyla Erbil'e gelen Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) heyeti Kandil'e gitti.
 
BDP Genel Başkan Yardımcısı Gültan Kışanak, BDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan ve İstanbul Milletvekili Sırrı Süreya Önder'den oluşan BDP heyeti, bugün sabah saat 04.00 sıralarında Erbil'e geldi. Kışanak ve Buldan uçakla gelirken Önder'in uçak korkusu nedeniyle kara yoluyla Erbil'e geldiği belirtildi.
 
Erbil'de bir araya gelen BDP heyeti, saat 09.00'da Kandil'e hareket etti.
 
İmralı'nın gönderdiği kapalı ve mühürlü zarfı KCK yetkililerine ulaştırmak için Kandil'e giden heyetin bugün ya da yarın cevabi bir mektupla geri dönecekleri bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset