Bayram gibi lokal açılışı

AK Parti Trabzon teşkilatları seçim bürolarının açılışına ara vermeden devam ediyor. Boztepe ve Değirmendere Mahalle seçim irtibat büroları düzenlenen görkemli tören ve dualarla birlikte açıldı. İrtibat seçim bürosuna AK Parti Trabzon teşkilatının yanı sı

Bayram gibi lokal açılışı

AK Parti Trabzon teşkilatları seçim bürolarının açılışına ara vermeden devam ediyor. Boztepe ve Değirmendere Mahalle seçim irtibat büroları düzenlenen görkemli tören ve dualarla birlikte açıldı. İrtibat seçim bürosuna AK Parti Trabzon teşkilatının yanı sıra çok sayıda Ak Partili ve mahalle halkı katıldı. Bayram havasında gerçekleşen açılışta konuklara pasta ve meşrubat ikramı yapıldı. Partililerin ve mahalle halkının yoğun ilgisiyle karşılaşan İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, açılışta bulunan tüm davetlilere teşekkür etti. Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüklerini dile getiren Günnar, " Seçim çalışmaları kapsamında Trabzon’da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdik. Gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında köylülerin yoğun ilgisiyle karşılaştık. Yoğun ilgiden dolayı tüm Trabzon halkına ve köylülerine teşekkür eder, saygılar sunarım" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler