Bayraktutan örnek oluyor

YARALAR SARILMAYA ÇALIŞILIYOR Arhavi,Hopa ve Borçka’da meydana gelen sel felaketinin bilançosu ağır oldu.8 vatandaşımızı kaybederken,üçte kaybımız var.Yaşanan felaketin yaralarının sarılması noktasındaki çalışmalarda devam ediyor. HAYATIMIN EN ACI GÜNLERİ

Bayraktutan örnek oluyor

YARALAR SARILMAYA ÇALIŞILIYOR

Arhavi,Hopa ve Borçka’da meydana gelen sel felaketinin bilançosu ağır oldu.8 vatandaşımızı kaybederken,üçte kaybımız var.Yaşanan felaketin yaralarının sarılması noktasındaki çalışmalarda devam ediyor.

HAYATIMIN EN ACI GÜNLERİNİ YAŞIYORUM

Felaketin meydana geldiği günden bu yana bölgeden ayrılmayan ve yardım çalışmalarına bizzat katılan CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan “Burada büyük bir mağduriyet var,burada çaresizlik var.Yaşananlar karşısında yüreğimiz yanıyor,hayatımın en üzüntülü günlerini yaşıyorum” dedi

DOĞA İLE BARIŞ İLAN ETMELİYİZ

Yaşanan felaketin elbette Allah’ın bir ilahi-takdiri ölenlere rahmet yakınlarına bir kez daha baş-sağılığı diliyorum ama insanoğlu olarak bizim de çok hatalarımı var diyen Bayraktutan “Doğa ile savaşarak bir yere varamayız.Ağaçları kesmek,dere yataklarını imara açmak,ranta boyun eğmekle ihanetin en büyüğünü yapanlar elbette bunun hesabını verecektir” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset