Bayraktar'ın seçim sevinci

AK Parti Trabzon Milletvekili ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, seçim sonuçlarını Trabzon AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nde takip etti.Erdoğan Bayraktar, seçim sonuçlarını milletvekili adayları Safiye Seymenoğlu, Salih Cora ve çok sayıda parti

Bayraktar'ın seçim sevinci

AK Parti Trabzon Milletvekili ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, seçim sonuçlarını Trabzon AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nde takip etti.
Erdoğan Bayraktar, seçim sonuçlarını milletvekili adayları Safiye Seymenoğlu, Salih Cora ve çok sayıda partilinin bulunduğu Seçim Koordinasyon Merkezi’nde takip etti. Seçim sonuçları geldikçe Erdoğan Bayraktar’ın sevinci görülmeye değerdi. Erdoğan Bayraktar, SKM’de seçim sonuçlarını takip ederken, vatandaşlar da Kunduracılar Caddesi’ndeki AK Parti Seçim İrtibat Bürosu önünde dev ekrandan seçim sonuçları izledi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler