Bayraktar'ın istifa komedisi!

İstifa ettiğini açıklayan eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın dilekçesininin Meclis Grup Başkanvekilliği’nde kaybolduğu iddia edildi.Taraf'ın haberine göre ;Bayraktar'ın istifa ettiğini açıklamasının üzerinden uzunca bir süre geçince dile

Bayraktar'ın istifa komedisi!

İstifa ettiğini açıklayan eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın dilekçesininin Meclis Grup Başkanvekilliği’nde kaybolduğu iddia edildi.

Taraf'ın haberine göre ;Bayraktar'ın istifa ettiğini açıklamasının üzerinden uzunca bir süre geçince dilekçenin akıbeti merak konusu olmuştu. Önce, aslında ortada bir dilekçe olmadığı konuşuldu. Sonra Bayraktar'ın istifa dilekçesini Meclis Başkanlığı yerine AK Parti Genel Merkezi'ne gönderdiği duyuruldu. Dilekçe, kulislere yayılan söylentilere göre günlerce orada da bekletildi. Kamuoyu yine meraklanınca bu kez vekillikten istifa dilekçesinin AK Parti Genel Merkezi'nden AK Parti Meclis Grubu'na iletildiği belirtildi.

DİLEKÇE HALA ORTADA YOK

Birkaç gün önce AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, dilekçenin grup başkanvekillerine iletildiğini belirterek, "Hangi aşamada olduğu konusunda net bilgim yok. Dilekçeye bakmadım" dedi. Bu açıklamaya karşın dilekçenin AK Parti Grup Başkanvekillerine de ulaşmadığı ortaya çıktı. Dilekçeyi TBMM Başkanlığı veya Gelen Evrak Birimi de görmüş değil.

YENİ İDDİA: DİLEKÇESİ KAYBOLDU

Dilekçesi kayıp olan Bayraktar'ın vekilliği de böylece devam ediyor. Bayraktar'ın dilekçesi eğer Meclis'e ulaşmış olsaydı Meclis İçtüzüğü uyarınca işleme alınabilecek ve milletvekilliğinin düşmesi için TBMM Genel Kurulu'nda oylama yapılabilecekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler